Værelser AnitaSveti Filip i Jakov - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 25 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sveti Filip i Jakov og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Dobbeltværelser med toilet og bruser i rummet med mulighed for at bruge køkkenet i centrum af Sv. Philip og James. Ejendommen ligger 7 minutters gang fra stranden og centrum. Foran huset er en stor terrasse i skyggen. Parkering er inkluderet i prisen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker ved ankomsten til euro eller Kuna. Ved reservation inden for 7 dage er det nødvendigt at betale et forskud i det aftalte beløb. Det ideelle ankomsttidspunkt er omkring kl. 12 og afgang indtil kl. 00.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Kære gæster! Du er velkommen i vores husstand og under disse usædvanlige omstændigheder. Opfør dig samvittighedsfuldt for din og vores sikkerhed. Vi har justeret afbestillingspolitikken til den nye situation, så du kan annullere din reservation 7 dage før den reserverede ankomstdato med 100% forskud. Hvis du afbestiller inden for 7 dage før ankomst, holder vi udbetalingen fuldt ud. Denne annulleringspolitik er gyldig, indtil afslutningen af pandemien er erklæret.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Bycentrum: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Sæsonbetonede frugter (figner, druer ...), en cykel, grøntsager fra haven og en udendørs grill er inkluderet i tillægstilbudet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Værelser Anita
Ankica Koštroman Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Værelser Anita annonce er blevet set 34603 gange siden 03.05.2016.