Ferielejlighed MilatićHvar Jelsa - Kroatiske øer

priser fra € 65 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Hvar Jelsa og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og nyistandsat lejlighed i en meget rolig del af Jelsa kun 5-6 minutters gang fra havet og havnefronten, samt fra marked, bank, posthus, boder, cafeer og restauranter. Det er indrettet i en moderne stil og meget komfortabel. Den består af køkken med spisebord, stor stue, soveværelse med dobbeltseng 180 x 200, soveværelse med to senge 90 x 190 og badeværelse med bruser. Køkkenet er fuldt udstyret med hårde hvidevarer såsom opvaskemaskine, mixer, stavmixer, elkedel, brødrister, kaffemaskine. Stuen er udstyret med sofa og ambilight SMART TV og satellit-tv. Foran lejligheden er der en stor terrasse på 35 m2 med spisebord og liggestole, omgivet af blomster, der er velegnede til børn at lege eller til sen nat nyde Hvar vine ... I betragtning af den rummelige gård har du stor privatliv. På nordsiden af lejligheden er der altan, der er udgang fra det store soveværelse. Lejligheden er beliggende i stueetagen. Parkering til flere biler.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling på konto 30% saldo ved ankomst. Ankomsttid: 14:00 efter aftale og tidligere Afgangstid: 10:00 efter aftale og senere Slutrengøring inkluderet i prisen. Kæledyr 7 € per dag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Lystbådehavn: 600 m
  • Diskotek: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ekstra udstyr og apparater inkluderet i prisen: - internet, ambilight SMART TV, aircondition, hårtørrer, strygejern, fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, kedel, køkkenmixer, stavmixer, brødrister, kaffemaskine), vaskemaskine. - Sengetøj skiftes en gang om ugen, håndklæder 3 gange om ugen hvis nødvendigt og oftere Mulighed for udflugter med speedbåd med skipper, samt transport til nærliggende øer, holme og skjulte vige. Overkommelig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Milatić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2019
Store

Patricia er en meget behagelig vært. Vi fik alt, hvad vi havde brug for. Lejligheden er ren og ryddig, i en god beliggenhed tæt på centrum.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ottawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Milatić, Juli 2018
Dejlig lejlighed i en dejlig landsby

Vi holdt her i 10 dage, og det var fremragende! Det er en kort gåtur til købmandsforretningerne, og også walkable til flere strande. Det er også en kort gåtur fra byens busstoppested. Værterne mødte os ved ankomsten og gav os gaver i ugen og var meget gæstfri. Køkkenet og madlavning forsyninger, der følger med det kan være bedre end nogen lejlighed vi har opholdt sig i. Vil meget anbefale dette sted!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Patricija Milatić Annoncering idet 2011
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg har 24 år, jeg elsker at rejse, møde nye mennesker og deres kultur. Fra små Jeg har kontakt med gæsterne og jeg er glad hver sommer, og hver ny kunde er en ny erfaring, som vi kan lære at forbedre deres tilbud, og gæsterne gøre endnu mere tilfredse.

Ferielejlighed Milatić annonce er blevet set 40906 gange siden 06.02.2015.