Ferielejligheder VesnaBrač Sutivan - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Brač Sutivan og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Apaetmani Vesna tilbyde indkvartering i en rolig landsby Sutivan på øen med en direkte udsigt over havet. Det ligger 3 minutters gang fra stranden og 5 minutters gang fra centrum. Der er fire separate værelser på 15m2, et soveværelse lejlighed 2 2 35 m2 og en to værelses lejligheder 4 2 70 m2. Hvert værelse har sin egen terrasse, badeværelse, køleskab og aircondition. Have gør en stor parkeringsplads, rummelig have med mange træer og skygge og store terrasser og grill.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker et depositum på 30% i forhold til giro eller udenlandsk valuta hensyn til Zagreb bank, hvile før ankomst eller efter aftale. Refunderes i tilfælde af aflysning. Afgang tid: med 10 am ankomst: fra 11 am Kæledyr på dette er velkomne, er parkeringsplads sikret. . Vi ønsker dig en varm velkomst og et behageligt ophold i lejligheder Vesna, Sutivan, ø Brac
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 800 m
  • Diskotek: 1.5 km
  • Kasino: 5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vil helt sikkert anbefale et besøg på den mest berømte strand i Kroatien Zlatni Rat, klostret Desert Blace og den højeste top af øen Vidova gora (780m), festivalen Vanka Regule afholdt i Sutivanu i juli, organiserede bådture og mange andre kulturelle, sportslige og underholdning begivenheder på hele øen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vesna
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Požega,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vesna, Juli 2016
uforglemmelig ferie

Beautiful! Overnatning fremragende, smukt indrettede miljø, plads til parkering. Ejerne er perfekt værter og meget venlige. Anbefale det til alle, der ønsker at tilbringe deres ferie på øen Brac i en fredelig oase af Sutivan.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Koprivnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vesna, August 2015
Fremragende lejlighed i en fremragende beliggenhed!

Fremragende lejlighed med nok den bedste udsigt over havet og Split! Vi havde endda et par aftener brugt på terrassen, på grund af atmosfæren. Vær sikker på at vende tilbage ved første lejlighed!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Tea i Tomislav Njegač Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Vesna annonce er blevet set 14265 gange siden 18.04.2016.