Ferielejligheder RaićBrač Supetar - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lej fire enheder i en familie hus pozicioniranoj i den sydøstlige del af den gamle bymidte, i et roligt og attraktivt område. Fleksibel tidsplan og faciliteter tillade brugen af ​​en kombination af enheder. Alle lejligheder og værelser har en terrasse eller balkon med udsigt over byen og havet, der er udstyret med aircondition, satellit-tv og har adgang til trådløst internet. Der er også en parkeringsplads og baggård grill. Vaskemaskine og strygefaciliteter er tilgængelige på anmodning. Byens centrum og strande er inden for 5-10 minutters gang og butikker 3 minutter. I den nærliggende pinjeskov er et rekreativt område udstyret med diverse apparater til øvelsen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte en reservation betalt forudbetaling i mængden af ​​20%, og resten betales på stedet under dit ophold. Gæsterne skal forlade lejligheden som regel op til 10 timer. Sidste, som regel efter 14 timer eller aftale. Der er ingen tidsfrist for senere ankomster. Stor lejlighed med kapacitet op til 7 personer har 2 badeværelser, 2 TV fladskærm og 3 klimaanlæg. Det er netop alle 3 soveværelser denne lejlighed udstyret helt nye møbler, herunder senge og høj kvalitet madrasser (vi vil snart erstatte billeder af soveværelser).
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 500 m
  • Lufthavn: 35 km
  • Sportsaktiviteter: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
For gæster, der ankommer uden en bil, tilbyder vi gratis transport ved ankomst og afrejse fra færgehavnen Supetar til lejligheden. Velkomstdrink inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Raić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Szczecin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2022
Fantastisk

Vi fandt præcis, hvad vi ledte efter i vores elskede Supetar. Hjemlig atmosfære fantastisk beliggenhed og meget, meget hjælpsomme værter. Da jeg fik en ubehagelig overraskelse i form af et punkteret hjul, tilbød hr. Josip sin hjælp uden tøven og tog mig med til garagen i sin bil. Virkelig søde mennesker. Lejligheden er veludstyret med hårde hvidevarer, der gør dit ophold lettere, såsom vaskemaskine eller opvaskemaskine. Jeg anbefaler til alle, der ønsker at tilbringe en god tid. Når vi har muligheden, skal vi nok komme tilbage. Varme hilsner til værterne.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Prijedor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juni 2021
❤️

Vi er meget glade for boligen og stedet. Værterne er behagelige og professionelle og altid til din rådighed. Udsigten fra terrassen er guddommelig. Min mand, mig og vores to børn havde en uforglemmelig ferie her, og vi vil helt sikkert være tilbage igen!

Anbefalet for : Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Josip Raić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mekanisk ingeniør, født i Supetar, hele arbejdslivet i Split skibsværft, for nylig pensioneret. Sprog kroatiske og engelsk. Hobbyer musik, maleri, grill. Om sommeren er bosiddende i Supetar, i stueetagen og til rådighed for gæsterne efter anmodning.

Ferielejligheder Raić annonce er blevet set 32948 gange siden 27.02.2018.