Ferielejligheder KneževićBrač Supetar - Kroatiske øer

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Brač Supetar og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Knežević ligger i en rolig og rolig del af Supetar på øen Brač. Den nærliggende sandstrand ligger kun 5 minutters gang væk, mens den gamle bydel ligger kun 15 minutters gang væk. I nærheden er der talrige caféer, restauranter og underholdningssteder, sport, rekreation og underholdning - for alle. Her finder du et ideelt sted for uforglemmeligt ophold og ferie. Lejlighederne Knežević giver en komplet ferie med en fantastisk udsigt og ny udsigt over byen Supetar, øen Brac, Brač kanal, byen Split og de omkringliggende storslåede bjerge. Lejlighederne er fuldt møbleret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold og vil give dig den perfekte ferie og afslapning i lang tid! For alle andre spørgsmål står vi til din rådighed! :)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomsttid er efter 12 timer, og afgangstid er op til 10 timer. I tilfælde af nødvendig ændring af ankomst eller afgangstid vil vi tilpasse jeres behov så meget som muligt. Betaling sker kontant ved ankomst i lejligheden. Forbehold for lejligheden er forud for en forudbetaling, som vil give dig din indkvartering i tide. En forskud er gyldig i to nætter og skal betales ved bankoverførsel.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 200 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 500 m
  • Kasino: 500 m
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Bortset fra lejlighederne er der en gratis parkeringsplads til vores gæster. Der er også en indbygget grill, som du frit kan bruge. For alle retninger og råd om hvad du skal se og besøge på den smukke ø Brač, vil vi til enhver tid være til din rådighed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Knežević
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2020
Ferier på øen

Meget flot, hyggeligt og velplejet studie med en smuk havudsigt. Perfekt til en romantisk ferie for to. Studiet ligger i nærheden af stranden i et roligt kvarter. Jeg vil bestemt anbefale det!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Knežević, Juni 2017
Den perfekte ferie

I Supetar oplevede vi en perfekt ferie og tilbragte en af ​​de smukkeste helligdage. Lejligheden er beliggende tæt på stranden og byen, og alligevel i en rolig del. Ideel til ferie, vil vi komme igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Supetar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Knežević, August 2015
Great vacation!

Brac Island i sig selv er smuk, klart vand og fremragende Supetar, hvor du kan slappe af og have det sjovt på samme tid - det rigtige sted for din ferie! Lejlighederne er tæt ved havet, kun 5-10 min gang, rene og ryddelige, med alt det nødvendige for et behageligt ophold. Alt er tæt, og du vil virkelig nyde hvis du beslutter dig til at komme, og jeg kommer tilbage i år til disse værter, og jeg anbefale til alle! 5 *****

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Juraj Poljak Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Russisk,
Mere om ejeren

Velkommen til byen Supetar på den smukke ø Brac! Du har valgt en drøm ferie - det vil få. Vi glæder os til at se dig! :)

Ferielejligheder Knežević annonce er blevet set 31220 gange siden 21.02.2016.