Ferielejlighed LeanaBrač Supetar - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Leana A1 er en komfortabel lejlighed beliggende på den vestlige side af Supetar. Den kan rumme op til 3 voksne. Værelset har en dobbeltseng og en fuld seng. Sovesofaen i stuen kan rumme én person. Lejligheden er beliggende i et meget roligt kvarter. De bedste strande i Supetar ligger kun få minutters gang fra ejendommen. Aktiviteter i nærheden er: sejlads, jetski, beachvolley, parasailing osv. Der er også mange barer og restauranter på strandene. Lejlighed A1 ligger på første sal i bygningen. Størrelsen af lejlighed A1 er 35 m2. Arealet af den overdækkede terrasse i lejlighed A1 er 7m2.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Inkluderet i prisen: turistskat, brug af internettet, brug af parkeringspladsen, slutrengøring, sengelinned og håndklæder, brug af aircondition, vaskemaskine. Vores familie bor i dette familiehus. Vi står til rådighed for alle spørgsmål eller problemer, som vores gæster måtte have. Vi tager imod reservationer til: lørdag - lørdag
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 600 m
  • Lufthavn: 150 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Den nærmeste strand ligger 130 m. Ejendommen ligger 130 m fra kysten. Byens centrum ligger 500 m væk, købmanden 300 m, den nærmeste restaurant ligger 300 m væk, det nærmeste hospital ligger 1,5 km væk. Den nærmeste offentlige transportmiddel (bus osv.) er 1,5 km væk. Brač Lufthavn - 15 km Skib/færgehavn - 10 km NÆRMESTE STANDE Vela luka, beton, sandstrand, 130 m Mala luka, sten, sandstrand, 300 m Vela luka, stenstrand, 270 m Bili rotte, stenstrand, 500 m Tri mosta, stenstrand med det hvide flag, 500 m (det hvide flag er et økologisk symbol for renheden af vandoverflader, oceaner, floder)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Leana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
Hyggeligt og rummeligt

Hr, Lovrenco og fru Andrijana, værterne var virkelig søde og gæstfrie. Hele bookingprocessen var glat og nem. De sendte os en detaljeret vejledning til deres lejlighed og bød os velkommen i deres hyggelige lejlighed. Lejligheden ligger meget tæt på den mest vidunderlige sandstrand på Brač, på første sal ved siden af værterne, som vi næsten ikke så overhovedet, så vi følte, at vi havde hele stedet for os. Selve lejligheden er hyggelig med et lækkert køkken, der havde alle nødvendige redskaber og en smuk balkon omgivet af alle slags smukke oliven- og citrontræer... Den har aircondition, plads nok til 4 voksne og et barn, meget tæt på center, men samtidig isoleret nok til at have dit privatliv. Jeg anbefaler stærkt dette sted!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Szentendre,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2022
Supe(ta)r ferie

Anbefales bedst!! Lejligheden har rummelige rum - alt i værelser, bad og terrasse. Det var mere end nok for os to. Stranden er omkring 2-3 minutter, og centrum er en 10-12 minutters gang. Fremragende renlighed og venlighed ventede på os, takket være Adriana og Lovrenco. Vi elskede den uge! István & Kitti

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Lovrenco Vladislavic Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Leana annonce er blevet set 18310 gange siden 30.03.2018.