Ferielejligheder Villa AmalijaSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sukošan og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

De nyrenoverede, rummelige og attraktive lejligheder på øverste etage af familie villa i Sukošan, en lille fiskerby 10 km fra Zadar. Bare et par skridt på tværs af vejen adskiller dig fra havet, og lejlighederne er indrettet med nye, avancerede enheder: Liebherr køleskabe, Electrolux ovne og kogeplader, alle nødvendige redskaber og kvalitet sengetøj og anatomiske puder. Aircondition, gratis internetadgang og parkering, og en sol bruser til rådighed for alle gæster. Hver lejlighed har et soveværelse med en dobbeltseng og en sofa i stuen er udstyret med den rigtige madras til to. Muligheden for at forbinde lejlighederne hvis opholder sig i det større samfund, pris på forespørgsel.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling er kun med kontanter. Check-in er fra 15 pm, tjek er op til 11 timer. Forudbetaling på 20% for den endelige booking.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder mulighed for overførsel til / fra lufthavnen gratis, mulighed for at bestille en professionel rundvisning i Zadar og nationalparker Plitvice Lakes og Krka med transport. I nærheden er basketball, sejlerskole, leje en scooter. Sukosan har en ideel beliggenhed for at udforske det centrale Dalmatien, fra historiske og kulturelle by Zadar over nærliggende steder som Biograd, Ugljan og Pasman øer, til nationalparker Paklenica, Plitvice Lakes, Krka.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Amalija
Marina Rogoznica Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Spansk,
Ferielejligheder Villa Amalija annonce er blevet set 6070 gange siden 07.07.2015.