Ferielejligheder Panorama CapoSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

***Panorama Capo lejligheder er beliggende i en rolig del af Sukošan. Omkring 10 minutters let gåtur til centrum og stranden, samt i bil til Zadar. Boligenhederne ligger på 2. sal og kan hver for sig bruges som 3 separate lejligheder eller som en hel etage til 8 personer alt efter termin. Lejlighed A2+2 består af et soveværelse med balkon og toilet på den østlige side, og på den sydvestlige side af køkkenet, stue og en stor terrasse med en vidunderlig udsigt over Sukošan, havet og øerne. Studio+1 er beregnet til 3 personer. Den består af et værelse med 2 senge, toilet, køkken og en del af terrassen med udsigt over havet og øerne. Den tredje er en mindre studiolejlighed med balkon, beregnet til to, orienteret mod vest og ideel til romantiske par. Ønsker du en rolig familieferie med rekreation i naturen og til søs, vil du føle dig tilfreds her. Værten står til din rådighed og til rådighed, hvis det er nødvendigt. Velkommen kære gæster! 🙂

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Boligen er tilgængelig fra kl. 13.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen. Af hensyn til garanti og sikkerhed for tidsbestillingen er det nødvendigt at betale forudbetaling i henhold til aftalen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Kære gæster, velkommen til vores husstand. Rejs venligst samvittighedsfuldt. Du kan annullere forudbetalingen, der er betalt 15 dage før den reserverede ankomstdato, med en 100% tilbagebetaling af forudbetalingen. Hvis du afbestiller inden for 15 dage før ankomst, beholder vi forskudsbetalingen fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 700 m
  • Lufthavn: 5 km
  • Lystbådehavn: 1.2 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 9 km
  • Kasino: 800 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi arrangerer bådture for vores gæster.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Panorama Capo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Molve,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
Fantastisk

En fremragende ap til en fantastisk ferie, ap'en har alt hvad du behøver. Alt rent og ryddeligt, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine på badeværelset, havebruser og grill, stort TV. Og udsigten fra terrassen er den smukkeste man kan få i Sukošan. Fred og stille. Venlige værter altid til din tjeneste, vi følte os, som om vi havde været gæster i mange år, og vi var kun kommet det første år. Tak Renata og Marin for alt. Vi kommer tilbage igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak Marko 😊

Vi er glade for, at dit ophold hos os var fremragende, og at du nød vores Sukošan. Vi har kun rosende ord til gæster som dig, og derfor ser vi frem til at du vender tilbage. Vi vil gøre vores bedste for at gøre dit ophold hos os endnu bedre. Vær hilset !

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Januar 1970
Dejlig indkvartering og behagelig stemning, især havudsigt

Lige alt hvad du behøver fra boligen til et behageligt ophold på havet, men mere end det er en smuk terrasse med udsigt over havet og de omkringliggende øer. Vidunderlig natur og fred, ligesom de fleste mennesker ønsker en ferie. Venlige og imødekommende ejere, alt i alt en positiv og behagelig ferie og ophold i denne lejlighed.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak ❤️

Vi er glade for at alt var fint, og at du er tilfreds med vores indkvartering. Vi ønsker dig alt det bedste. Hilsen og tak igen.

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2020
Den smukkeste ferie!

Selv under pandemien sørgede værterne for, at ingen blev indkvarteret med os, idet de huskede deres gæsters sundhed og sikkerhed, hvilket overraskende overraskede os. Alle ros og for pæn indkvartering, fuldt udstyret. Vi kunne især godt lide terrassen med en smuk udsigt over havet, og vi vil huske denne lejlighed, der ligger i et roligt område i Sukosan, og på den anden side nær Zadar og Biograd n / m i lang tid! Tak skal du have!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Vores kære!

Tak for din bedømmelse og vidunderlige kommentar. Vi er glade for, at alt var i orden, og at du er tilfreds med indkvarteringen. Du har været gode gæster, og du er altid velkommen med os. Hilsen og held og lykke i ægteskabet !!

Vis alle anmeldelser
Marin Birkić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hilsner! Jeg er Marin, og jeg bor i et familiehus med kone Renata og mor Danica, der har lejet i flere år. Lejlighederne ligger på anden sal og vi er på første sal. Vi står til din rådighed til enhver tid ... Vi ønsker dig hjertelig velkommen, og vi håber, at du vil vælge vores lejligheder til din ferie! ☺

Ferielejligheder Panorama Capo annonce er blevet set 69494 gange siden 04.05.2017.