Ferielejligheder ElaSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sukošan og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder ELA ligger i Sukosan, 7 km væk fra Zadar. Afstand fra centrum 15 minutters gang til stranden og 2 min gang. I nærheden ligger den største yacht marina i Adriaterhavet \ Marina Dalmacija \. Roligt kvarter og smuk udsigt over havet, vil gøre din ferie mere behageligt. Om aftenen kan du gå til byen Zadar eller Biograd. Kapacitet er til 4 personer (2 2).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
BOOKING LEJLIGHEDER Hvis du ønsker at booke lejligheden bedes du kontakte os på Mob. 385 91 558 72 53 eller e-mail: ingenting. skiver @ gmail. com. I sit budskab, angive de ønskede datoer og antallet af personer, for hvem du ønsker at bestille overnatning, vil vi sende dig et tilbud for reservationen. Når du har accepteret tilbuddet har du en frist på to arbejdsdage for et forskud på beløb på EUR 100 udelukkende i Euro valuta. Når betalingen er registreret, vil vi sende dig en booking bekræftelse. Ca. 2 hverdage er forpligtet til at registrere betalingen. Forudbetaling er 100 EUR. Personer, der skal bo i lejligheden må ikke være højere end det, der er angivet i bekræftelse af reservationen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Lejlighederne har soveværelse, stue, køkken, badeværelse, tv og aircondition. Muligheden for at anvende en grill. Anvendelse af privat parkering. Muligheden for at anvende WLAN.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ela
Anita Režan Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk,
Mere om ejeren

Kontaktperson: Anita hæfte, Adresse: Tratice 50, 23206 Sukošan Mob. 385 91 558 72 53 e-mail: ingenting. skiver @ gmail. com

Ferielejligheder Ela annonce er blevet set 28437 gange siden 11.03.2018.