Ferielejligheder Casa di MariaSukošan - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sukošan og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Casa di Maria! Vi tilbyder dig 3 fuldt møblerede lejligheder. Stor lejlighed ligger på første sal i huset og kan rumme op til 7 personer. Den består af to soveværelser, 2 badeværelser, hall, køkken med spisestue og stue og terrasse. Det første værelse har en dobbeltseng og en enkeltseng, mens det andet værelse er indrettet med en dobbeltseng. Køkkenet og spisestue er rummelige og er forbundet til stuen, hvor der er en komfortabel sovesofa. Køkkenet er udstyret med alle de nødvendige husholdningsapparater, der giver mulighed for et behageligt ophold. Terrassen er stor, og over 35 m2 giver mulighed for at slappe af om aftenen eller solbade på liggestole over dagen. Studiolejlighed ligger i stueetagen og kan rumme op til 3 personer. Det har et køkken, badeværelse og stue, som også er et soveværelse. Det har en dobbeltseng og en sovesofa. Dette er et dejligt sted på bagsiden af huset, så du har sikret privatlivets fred. Alle lejligheder har sikker parkering og grillfaciliteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker via betaling til din konto. Obligatorisk forskud på 20% som bekræftelse af reservation, resterende ved ankomsten. Check ind: efter kl. 14.00, helst før, men med forudgående aftale Tjek: indtil 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 600 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.2 km
  • Apotek: 900 m
  • Posthus: 12 km
  • Tankstation: 1 km
  • Lystbådehavn: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer alligevel skat, slutrengøring, klimaanlæg mv. Lejlighederne har gratis Wi-Fi og et tv / lør. Der er parkering i gården af huset. Det er muligt at bruge grillen, som også ligger i gården og børnenes legeplads. Det er også muligt at bruge bådforbindelse - efter anmodning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Casa di Maria
Matea Baćica Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kvinde og mor til to børn :) Jeg skriver kandidatafhandling. Jeg tager mig af lejlighederne. På fritiden kan jeg godt lide at læse en god bog :)

Ferielejligheder Casa di Maria annonce er blevet set 18719 gange siden 04.04.2018.