Ferielejligheder Luxury BeyondStobreč - Split og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Stobreč og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Komplet renoveret lejlighed Beyond, beliggende 15 minutters gang fra Stobrec, en blå flagstrand. Lejligheden er fuldt udstyret med et nyt køkken og alle nødvendige apparater, to soveværelser, stue og badeværelse med bruseniche. Den anden lejlighed Beyond 2, også nyrenoveret, indeholder et soveværelse med en stor seng, et nyt køkken med alle de nødvendige apparater, to toiletter, en stue med en sovesofa som en ekstra seng. Hele lejligheden har havudsigt. . Gæsterne kan slappe af og nyde haven i huset. Lejligheden ligger 6 km fra Split centrum og 12 km fra Split lufthavn. Privat parkering findes på stedet, og reservation er ikke nødvendig.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
-Ankomsttid er 14: 00-00: 00, afgangstid er 06: 00: -10: 00 - Rygning forbudt i boligenheden -Bannede kæledyr -Forbudte partier om aftenen
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 6 km
  • Restaurant: 1 km
  • Apotek: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
-Stobrec strand kun 15 min. Gåafstand. -Diocletian Palace ved Split UNESCO- og Green Market, 6 km væk med bil eller 20 min. Kørsel med lokal bus. -City Center One - indkøbscenter 1 km væk eller gåafstand 15 min. -Omis by med sandstrande-20 min kørsel med bil -Trogir by -UNESCO by- 25 min. Kørsel til byens centrum Alt yderligere, vi står til din rådighed 24 timer, tøv ikke med at spørge.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Luxury Beyond
Ivona Glibota Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Spansk,
Ferielejligheder Luxury Beyond annonce er blevet set 6219 gange siden 12.06.2018.