Ferielejligheder Hadriaticum 2Hvar Stari Grad - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Anitque og Hanibal, En del af palæet er Hanibal Lucić, en berømt adelsman og digter, der levede fra 1485 til. 1553 g. Fra denne periode kommer også objektet, hvor lejligheden er beliggende. Den centrale del af palæet er en smuk stengård omgivet af blomster. På grund af sin ekstraordinære betydning er retten under beskyttelse af kulturministeriet. Gæsterne på vores lejligheder (i alt 5 senge) har det privilegium at være en del af dette unikke rum. Lejlighed Antique er til to personer og lejlighed Hanibal til 2, men kan rumme op til 3 personer. Begge suiter giver fuld komfort. Dekoreret med vores kunstværker lavet af naturlige materialer, møbleret med masser af kærlighed og opmærksomhed, alle med et ønske om at gøre vores gæster føle sig godt tilpas! Aircondition, internet, satellit-tv ... giver et behageligt ophold blandt gamle stenmure. Gæsterne har til rådighed to cykler pr. Lejlighed, som de alle er tilgængelige her.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved booking betales 20% forskud. Resten betales ved ankomsten af gæsten. Betales kontant eller på konto. vi modtager ikke kortene. Gæsten skal forlade lejligheden indtil kl. 10.00. Indgang til lejligheden er efter kl. 15.00. Opholdsafgift er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 40 m
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Bortset fra lejligheden tilbyder vi 2 cykler, hvor du kan besøge mange bugter, alle former for strande, nærliggende steder ... Gennem vejen er der en taverna med lokale råvarer 10% rabat på service på Blue Door restaurant 40 m fra os Lej en båd i nærheden Organiseret udflugt til Bol on Brac Mulighed for at leje en bil og en scooter med at besøge øen
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Hadriaticum 2
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2022
Indkvartering i hjertet af den gamle bydel!

Lejlighed i hjertet af den gamle bydel, beliggende i en malerisk, rolig blind vej. Du er omgivet af grønne områder, stilhed, gamle stenhuse, en herregård og fugle. Du bliver vækket af duften af lavendel og rosmarin, som enten vokser vildt eller plantes ved siden af selve huset. Når du forlader boligen, er du et minuts gang fra de smalle stengader i selve hjertet af stedet, hvor alt liv foregår. Hvis du vil opleve, hvordan det er at bo på en ø, i et originalt stenhus, i fred og alligevel et skridt væk fra alle fordelene ved et bymiljø - så er du på det rigtige sted! Vi er glade og vil helt sikkert vende tilbage næste år. Jeg tror, vi har fundet vores lille sommer-oase. Tak Tonća!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2019
Jeg elsker dette sted!

Fantastisk beliggenhed i hjertet af den gamle bydel. Smuk lejlighed med alt hvad vi havde brug for og dejligt layout. Placeringen er så tæt på alt og alligevel stille nok til at få lidt søvn. Fantastisk værdi for dine penge. Værtsfamilien besvarede alle vores spørgsmål, før vi selv ankom og møde dem var en sand fornøjelse. Venlige mennesker klar til at hjælpe dig med alt hvad du har brug for.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Tonći Žanko Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Hadriaticum 2 annonce er blevet set 24681 gange siden 15.07.2019.