Ferielejlighed LoriSrima - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Srima og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lori anlægget ligger i Srima, er fuldt møbleret og moderne udstyret, har en stor terrasse, grill, opvaskemaskine og vaskemaskine, 2 soveværelser, køkken, badeværelse og separat toilet og en stor, hyggelig og komfortabel stue. Der er 2 minutters gang til stranden og 10 minutter til Vodice. Vi er tæt på en række arrangementer, gæsterne kan tilbringe dagen med at svømme og solbade på den smukke sten og sandstrand og om aftenen spadsere til centrum af Vodice, hvor alle kulturelle arrangementer finder sted hver aften. Du kan også besøge Šibenik 13 km væk, og dens kulturelle og historiske seværdigheder, herunder den mest berømte katedral Sv. Jakov under beskyttelse af UNESCO, og den rekonstruerede fæstning Sv. Mihovil og Baron, samt fra alle sider omgivet af havet af Fort St. Nicholas, som kan nås ved den renoverede promenade Sv. Ante, en promenade omkring 4, 5 km lang kan nyde uovertruffen udsigt over Sibenik, kanalen St. Ante og de omkringliggende steder. Der er også naturlige skønheder NP Krka og NP Kornati.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Muligheden for gratis afbestilling af reservationen er 14 dage før ankomst, betaling er udelukkende i kontanter. Lad et depositum på 100 € i tilfælde af skade på gæsten, der vender tilbage ved afrejse. Check-in er fra kl. 16.00 til 23.00, og check-out er fra kl. 08.00 til 10.00. Det anbefales at kontakte værten før ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1.7 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Læge: 1.7 km
  • Apotek: 1.7 km
  • Bank: 1.7 km
  • Posthus: 1.7 km
  • Tankstation: 1.7 km
  • Busstation: 1.7 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi byder vores gæster velkommen med en velkomstdrink og frisk sæsonbestemt frugt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lori
Sandra Čoga Juraić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej kære gæster! Mit navn er Sandra Čoga Juraić, og jeg er din vært i Lori på Srima. Jeg arbejder som kontorassistent i et globalt firma i Zagreb, hvor jeg bor, men jeg er født i byen Sibenik, som jeg elsker og besøger så meget som jeg kan gennem året, fordi hver sæson tilbyder noget andet og specifikt. Min mand og jeg elsker at være i Srima, fordi det er tæt nok og langt fra alle begivenheder, hvilket tilbyder os en meget dejlig strand til vores datter Lorena og en tur langs hele Srima-området, som også er forbundet med Vodice, hvor du kan opleve forskellige slags sjov, gastronomiske tilbud. Hvis vi vil slappe af eller have det sjovt, kan vi have begge dele. Jeg kan godt lide at rejse og opdage nye ting, møde nye mennesker, spise, drikke og bare hænge ud med venner og familie.

Ferielejlighed Lori annonce er blevet set 12926 gange siden 11.05.2019.