Ferielejlighed Brain HolidaysSrima - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Brain Holidays ligger på 65 m2 og består af to soveværelser, badeværelse med toilet, separat toilet, køkken, spisestue med stue og balkon, kun 2 minutters gang fra grusstrand og 20 minutters gang fra centrum af Vodice, en promenade ved havet. Hvis du virkelig vil hvile på din ferie, er Srima det rigtige valg for en ideel ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Tjek 10: 00h, tjek 14: 00h - 22: 00h Forskudsbetaling 25% af den samlede pris (for booking bekræftelse), resten af prisen betales kontant ved ankomsten til lejligheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.6 km
  • Apotek: 1.6 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.8 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 1.2 km
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 1.1 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer: parkering, gratis internet, slutrengøring, sengelinned og håndklæder, aircondition, turist skat, brug af grill. Langs stranden / promenaden kan du besøge nogle af de mange restauranter, caféer, butikker, kiosk med aviser, kiosk med is. Også i selve centrum er en legeplads for børn, sportsplads, boccia ... Mulighed for udlejning af både samt udflugter -150 m, Taxibåd - 150 m, NP Krka - 28 km, NP Kornati - 30 km, NP Paklenica - 98 km, Fun Park Mirnovec - 30 km
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Brain Holidays
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Merano,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Januar 1970
Perfekt dalmatisk ferie i Srima!

Lejligheden var rummelig med en moderne indretning. Vi fandt mange små detaljer, som gjorde vores ophold over forventningerne og behageligt, og vi blev positivt overrasket med en velkomstkurv fra vores vært. Udover de to soveværelser har lejligheden også en rummelig stue med spiseplads, samt en altan perfekt til vores morgenkaffe og solbadning om eftermiddagen. Vores vært var meget venlig, tilgængelig for os på ethvert tidspunkt af dagen og ivrig efter at hjælpe. Stranden er meget smuk og kun 2 minutters gang fra lejligheden. Vi nød virkelig vores ferie i Srima, og vi planlægger at vende tilbage og gense denne dejlige oplevelse og reservere denne selvsamme lejlighed næste år. Tak for din gæstfrihed!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Birmingham,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2021
En fantastisk lejlighed med en fantastisk beliggenhed

Jeg er en regelmæssig besøgende i Kroatien, det er et fantastisk land, det er svært at gå andre steder hen. Dette var dog min første gang, jeg brugte denne lejlighed, og jeg blev ikke skuffet. Placeringen er perfekt, du behøver ikke en bil, fordi stranden ligger lige nede ad gaden. Lejligheden er meget flot, ren og rummelig. Det er fuldt møbleret med alt det nødvendige udstyr. Sengene var komfortable og for familier med børn er det 2. toilet en bonus. Værten er meget hjælpsom og venlig og vil gøre alt, hvad han kan for at hjælpe. Vi tilbragte en behagelig 10 dage her.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Gdansk,
Så som så (2/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2021
Jeg håber, det var tilfældigt, men alligevel virkede denne lejlighed ikke for os

Jeg blev informeret om, at begge toiletter var gået i stykker ved min ankomst, på trods af ejerens bestræbelser på at få dette løst ASAP, tog det 7 dage at få dem rettet. Der blev leveret et nyt toilet nedenunder (til eksklusiv brug), men alligevel skal jeg stadig lade lejligheden stå åben i en uge, så toilettet kunne repareres. Oven på at AC dryppede vand, blev dette ordnet midlertidigt inden for en dag, men alligevel var det dryppende vand forstyrrende gennem natten. Internettet er meget dårligt, meget langsomt, når det fungerer, bliver ved med at afbryde forbindelsen hele tiden. Standard kunne være bedre, bruserdøre har en tendens til at sidde fast, altandøre er svære at lukke. På den positive side er lejligheden faktisk tæt på stranden. Og gratis rakija var fremragende Samlet set nød vi stadig ferien, men disse problemer efterlod ubehagelige minder.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Uforudsete situation

Jeg er virkelig glad for at høre, at du nød din ferie og vores fremragende Rakija som du sagde, på trods af mindre udfordringer, du har nævnt i din kommentar. I løbet af vores 15 år med succes med at rumme over 200 gæster fra forskellige lande, skete der en akavet situation som dette. Vi er altid villige til at lytte til vores gæster, vi sætter pris på deres feedback, uanset om det er godt eller ikke godt. Takket være det er mange af dem nu vores meget tilfredse tilbagevendende gæster. Vi fortsætter med at tilbyde behagelig, overkommelig og ren indkvartering til folk af god vilje, ivrige efter at slappe af og nyde at besøge Srima.

Antonio Tepić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til Brain Holidays, jeg håber du nyder din ferie.

Ferielejlighed Brain Holidays annonce er blevet set 21256 gange siden 10.04.2019.