Ferielejligheder GloriaSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Gloria Apartments ligger på tre forskellige steder i Split, så vi vil gerne gøre hver gæst til et valg af den rigtige placering for en ideel ferie. Hvis du vil være i centrum, nær Diocletians palads, tilbyder vi lejligheden GLORIA LUXURY - ROKOVA 4 og den helt nye lejlighed GLORIA LUXURY VAROŠ 4, og hvis du foretrækker at være tæt på havet, er du lejlighederne GLORIA-ŽNJAN 3 og GLORIA IN 4 den største Split strand Žjan. Begge lejligheder i Žnjan har deres egne (gratis garager). Alle vores lejligheder er nyrenoverede, airconditionerede og moderne udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for en behagelig ferie. Besøg os, tilbring din ferie i vores lejligheder og skab smukke herinner for en levetid! Vi er sikker på at du vil komme tilbage igen ... Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
forudbetaling 20%, resterende betaling ved ankomsten. Check-out tid er 10:00, check-in tid efter 15:00 ...
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 50 m
 • Strand: 50 m
 • Bycentrum: 5 km
 • Dagligvarer: 10 m
 • Restaurant: 500 m
 • Læge: 500 m
 • Apotek: 500 m
 • Bank: 2 km
 • Posthus: 2 km
 • Tankstation: 2 km
 • Busstation: 4 km
 • Jernbanestation: 4 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 500 m
 • Sportsaktiviteter: 100 m
 • Diskotek: 1 km
 • Kasino: 1 km
 • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink, ubegrænset internetadgang, transfermulighed i lufthavnen, færgehavn, togstation ....
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Gloria
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Gloria, April 2019
Vi anbefaler!

Vi havde for nylig en kone og jeg opholdt sig for tredje gang i denne lejlighed og vores oplevelse er helt fantastisk! Da vi kan se, at tjenesten virkelig er en fantastisk måde at skrive en anmeldelse på. Lejligheden er i det mindste som i billederne, i mit estimat endnu smukkere end på dem. Egenskaben er helt ren og værter er meget nice, nice og kommunikative. Pas på alt hvad du behøver, i køleskabet velkommen en velkomstdrink, håndklæder er mere end nok, toiletartikler og mange andre ting, der gør det nemt for dig at blive i lejligheden. Bare rolig om absolut ingenting! En stor fordel er også en parkeringsplads i garagen, kun få skridt væk fra lejligheden. Vores værter, tak for alt! Vi ses igen :)

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Munich,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2014
Lille paradis!

Vi holdt i denne vidunderlige lejlighed en uge, og det var helt fantastisk. Små, søde paradis til at helt sikkert vende tilbage igen. Lejligheden venter på dig med alt hvad du behøver for en dejlig ferie. De venlige ejere har sikret, at du ikke går glip absolut ingenting. Lejligheden er beliggende i byens centrum og alle er lige ved hånden, er du bil ikke nødvendigt at se sig omkring den smukke Split. Absolut anbefale til alle!

Anbefalet for : Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Bijeljina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Gloria, Juli 2013
GRAND GOSTOPRINSTO og fremragende indkvartering

Jeg er nødt til at understrege, at dette er en meget indrettede lejlighed, hvor man kan tilbringe en behagelig ferie. Jeg vil anbefale denne lejlighed for alle kategorier af mennesker, der går på ferie, men især for gifte par med børn. Mange gæstfrihed af ejerne og deres charme fri mand forlader uden et ord. Deres venlighed og bekymring, at vi som ugošteni og lejlighed til meget små ting, bekvemmelighed er fundet på det højeste niveau. Endelig, for at tilføje, at jeg er så glad ved denne lejlighed og gæstfrihed af ejeren, når vejen tager mig et år at denne region er meget glad for at jeg holdt op med at tage en pause på grund af udvikling af turismen i deres land kan bidrage til netop sådanne eksempler.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Duje Aničić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Fransk,
Mere om ejeren

Vi har været involveret i turisme som familie i de sidste otte år, og vi stræber altid efter at give vores gæster den bedste service. Vi står til rådighed for gæsterne, og vi forsøger altid at hjælpe med råd om, hvordan man tilbringer deres ferie så godt som muligt i vores by.