Ferielejlighed ZiA Split - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Apartment ZiA er beliggende i Split, kun 1 km fra Diocletians palads, under beskyttelse af UNESCO. ZiA tilbyder strandpromenade indkvartering med en terrasse på 30m2 og udendørs møbler. Den klimatiserede indkvartering ligger 10-15 minutters gang fra Bacvice-stranden og 500 m fra Firule-stranden. Satellit-tv er til rådighed. For så vidt angår parkering er fri offentlig parkering kun få meter væk fra lejligheden. Lejligheden har 3 soveværelser og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, køleskab, kaffemaskine, mikroovn og vandkedel. Toiletartikler, vaskemaskine og hårtørrer leveres. Lejligheden ligger i et roligt kvarter, hvor du kan slappe af og nyde. Meget roligt kvarter, ingen lyd bil eller gade. Caféen, supermarkedet og busstationen ligger kun 1 min væk fra lejligheden (bus nummer 18).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
betaling: 50% reservation på en bankkonto (i kunas eller udenlandsk valuta), resten ved ankomst i lejligheden. Ankomst og Afgangstid: Check-in er 15 timer Tjek indtil kl. 11.00 (eller efter aftale og lidt længere, hvis der ikke er nogen ny reservation på afrejsedagen)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 1.2 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 500 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 23 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed ZiA
Zvonimir & Andrea Novakovic Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Info og booking: ziaapartmentsplit @ gmail. com 385955256105

Ferielejlighed ZiA annonce er blevet set 10345 gange siden 16.07.2019.