Ferielejlighed SinySplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 150 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Siny udstyret og moderne lejlighed, beliggende nær centrum af Split. Som gæster af vores suiter meget hurtigt kan du komme til Split havnefronten eller den smukkeste strand Bacvice for, hvad der vil blive krævet kun få minutter. Lejligheden er beliggende på 3. sal i en moderne og nyrenoveret bygning, dækker et areal på 70 m2 og kan rumme op til fire voksne. I nærheden er der et supermarked, frugt butik, bank, posthus, offentlig parkering og andre nødvendige faciliteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte din reservation ophold er forpligtet til at betale et ikke-refunderbart depositum på 30% af den samlede pris på bekostning af den vært, der vil blive leveret via e-mail. Ved modtagelse af betaling vil du modtage en bekræftelse på, at de forskud modtaget, og at lejligheden er reserveret til dig på det aftalte tidspunkt og til det aftalte antal personer. Ved ankomsten, kunden betaler resten af ​​den aftalte pris for værelset og overgivelse af pas eller identitetskort for inspektion for indrejse i gæstebogen. Ankomst af gæster starter ved 13:00 på ankomstdagen og forlade lejligheden og aflevere nøglen klokken 10:00 på afrejsedagen. For andre dato for ankomst og afrejse, så kontakt os.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Bank: 50 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 400 m
  • Jernbanestation: 400 m
  • Lystbådehavn: 500 m
Ekstra tilbud
Lejligheden består af en entré, stue, to soveværelser, køkken, spisestue, badeværelse og balkon. Lejligheden er aircondition. Vores gæster har til deres rådighed er også udstyret køkken (køleskab, komfur, emhætte, mixer, bestik og porcelæn), vaskemaskine, kabel-tv, gratis internetforbindelse (WiFi), et rent sengelinned, håndklæder og hårtørrer komponent er en del af vores tilbud. Vores gæster vil helt sikkert nyde den behagelige og veludstyrede stue. Den store fordel ved vores lejligheder er to separate soveværelser med dobbeltsenge.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Siny
Nives Burger Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejlighed Siny annonce er blevet set 2269 gange siden 29.01.2017.