Ferielejlighed LolaSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vores moderne udstyret lejlighed Lola ligger i en rolig bydel, tæt på stranden og byens centrum, 15 minutters gang væk. Lejligheden har alt hvad du behøver for et længere ophold, udstyret med alt nødvendigt madlavningsudstyr. Lejligheden er udstyret med tv, aircondition og gratis transit. Yderligere udstyr til rådighed er strygebræt og strygebræt, hårtørrer, brødrister, mikrobølgeovn og vandvarmer. Der er en parkeringsplads foran selve lejligheden. I nærheden findes butikker, restauranter og caféer samt et apotek og Kbc Firule, 5 minutters gang derfra. For tennis og sportsentusiaster er der en tennisklub Split i nabolaget, og 2 minutter fra lejligheden er der fodbold, basketball og tennisbaner.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker i kontanter på ankomstdagen. Forskudsbetaling er 10% af den samlede pris. Ved længere ophold tilbyder vi mulighed for en aftale om prisen. Reservationer foretages via telefon eller e-mail. Ankomsttid fra 14:00 Afrejse tid til 11:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Jernbanestation: 1 km
  • Lufthavn: 500 m
  • Lystbådehavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Forskellige brochurer til udflugter til andre dele af Kroatien er tilgængelige, samt bus og færge linjer. Som et indbydende tegn vil hver gæst blive hilst velkommen af et par ting at nyde så behageligt som muligt. I lejligheden finder du også oplysninger om nærliggende restauranter, taxa nummer og andre interessante oplysninger. Vi glæder os til din ankomst!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lola
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Lovran,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Lola, Marts 2017
Opholder sig i lejligheden Lola

Under præsentationen på messen Gast Split bosatte sig i lejligheden Lola .... rose ejerne på ideen om planlægning, gæstfrihed, unimposing og kommode, at vi havde alle dage af opholdet. Anbefaling alle undtagen under den næste Gast 2018, hvor vi vil igen, om Gud vil, være deres gæster .... glade og sunde var ..... Srsen Allen og Daniel

Anbefalet for : Aktiv ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Alan og Daniel

Det var en ære og fornøjelse at byde dig velkommen. Tak for denne venlige ord, og vi ser frem til at møde igen. Venlig hilsen! Maja og Sasa

Split,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Lola, Januar 2017
Smukke

Jeg var i lejligheden Lola og glæder mig. Sød lejlighed med alle fornødenheder. Efter en hel dag, du reddede mig med croissanter. Mange tak for alt og se dig igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Kære Tamara, tak for de pæne kommentarer. Min mission var en succes, når gæsten er komplet note med ordene "se dig igen". Jeg ser frem til at møde igen. Venlig hilsen! maj

Krk,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Lola, Oktober 2016
ros

Professionalisme og høflighed på et højt niveau. Roligt kvarter, nær byen og havet. Lejlighed møbler til at matche. Vi anbefaler til alle, der spørger om noget. Vi vil helt sikkert komme tilbage!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Tak kære gæster. Vi er glade for, at du har en god tid i Split og føler sig trygge i vores lejlighed. Vi ser frem til dit afkast;)

Vis alle anmeldelser
Maja Klobas Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mit navn er Maya. Med hendes familie bor i et af de smukkeste byer på Adriaterhavet by Split. Fra dette år besluttede vi at leje lejligheden til at arrangere i det føler sig trygge og ønsker at komme tilbage igen. Vi glæder os til at se dig :)

Ferielejlighed Lola annonce er blevet set 21244 gange siden 22.07.2016.