Ferielejlighed Blue Laguna Split - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Nyindrettet lejlighed (stue med to soveværelser) med havudsigt, Žnjan-Split. Lejligheden er fuldt udstyret. Lejligheden har også en smuk balkon med udsigt over havet. Foran lejligheden er en parkeringsplads. Žnjan-stranden ligger 10 minutters gang væk. På stranden er der mange faciliteter til børn, caféer osv. Til byens centrum tager en bil ca. 7-8 minutter. Lejligheden har højhastighedsinternet såvel som mange tv-programmer, over 100 programmer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskuddet er 50% af den samlede pris, efter betaling af forskuddet anses det for at boligen er reserveret. Resten af prisen betales ved ankomst. Det ideelle ankomsttidspunkt er om eftermiddagen efter kl. 16.00. Den ideelle afgangstid er om morgenen til 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Det er muligt at annullere 30 dage før ankomst med tilbagebetaling af forskuddet. Ved afbestilling efter 30 dage har værten ret til at beholde det fulde forskud.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Blue Laguna
Igor Boka Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed Blue Laguna annonce er blevet set 4680 gange siden 25.07.2020.