Ferielejlighed AenonaSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Split og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Aenona luksuslejlighed er helt ny luksuriøs lejlighed, beliggende i et af de smukkeste steder i Split, kun 5 minutters gang fra den berømte strand i Split Žnjan, 3 km fra centrum (5-10 min. Med bus eller 25 min gang). I nærheden af ​​flere restauranter, caféer og supermarkeder. Området er ideelt til cykling, jogging og vandresti langs havet. Denne smukke lejlighed er ideel til 4 personer. Lejligheden har en have med grill og spisebord, et moderne fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, ovn, kaffemaskine, brødrister, kedel, tallerkener ...) og en stue med en smart tv (kabel-kanaler og hjemmebiograf) og et badeværelse med bruser. Lejligheden har gratis trådløs internetadgang og aircondition (inkluderet i prisen). Lejligheden har en dobbeltseng i soveværelset og sofa i stuen konto - som en ekstra seng til to personer. Badeværelset er fuldt udstyret, herunder en vaskemaskine, hårtørrer og gæsterne vil være tilvejebragt SPA kosmetik (shower gel, shampoo, sæbe).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Rygning forbudt - Ikke egnet til kæledyr - Underholdning og begivenheder er forbudt - Ankomst tid er når som helst efter 15:00 - Afrejse før 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
2 cykler er til rådighed gratis!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Aenona
Josip & Lucija Dujmović Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Aenona annonce er blevet set 5283 gange siden 10.01.2018.