Ferielejligheder MirjanaŠolta - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt møblerede lejligheder i et familiehus i en stille bugt på nordsiden af ​​øen Šolta. Huset ligger i første række til havet, hvilket gør lejligheden terrasse med en smuk udsigt over selve bugten og øerne Čiovo, Veliki i Mali Drvenik og Split. Hvis du vil tilbringe din ferie væk fra byens støj og støj, i oasen af ​​fred og ro omgivet af århundreder gammel uberørt naturskønhed, har du valgt det rigtige sted! Bugten er velegnet til ferie med børn og kæledyr. I bugten er der to stenstrande, og efter kun 5 minutters gang fra lejligheden kan du nyde en stor stenstrand i en stille bugt med utallige små nudiststrande. Hver af lejlighederne har en separat indgang og en sikret parkeringsplads. Huset ligger i et afsondret område omgivet af kaskaderede terrasser og haver plantet med middelhavsplanter og frugttræer. Du kan nå os med færge fra Split (45 minutters kørsel) til Rogač havn og derefter køre for 4 km.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationen betales med 20% af den samlede lejepris på ejerens bankkonto. Resten betales ved ankomsten. Tillæg til kæledyr er 20 EUR / 7 dage. Ankomst tid 13.00 til 14.00 timer. Afgangstid indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Diskotek: 9 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for en modtagelse ved færgehavnen til at tage dig til din oase af fred. For alle oplysninger om ø ture og alle andre behov, vil vi være til din tjeneste for at gøre din ferie som bekymringsfri. Du kan også købe vores egne hjemmelavede produkter: olivenolie, vin, blomme brandy. Hver lejlighed har en overdækket terrasse med havudsigt, en udendørs bruser og en grill, og klimaanlægget er inkluderet i prisen. Der er også liggestole, paraplyer, strygejern, hårtørrer og en pakke af hjemmelavet olivenolie og eddike i lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mirjana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 11 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2023
jeg kan lide det

Lejligheder med en smuk udsigt over det åbne hav og bugten, hvor de ligger, super udstyret. Paradis for sjæl og øjne. Ejerne er søde og høflige mennesker, der byder dig velkommen på en venlig måde. For hver anbefaling. Vi ses

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Poznan,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mirjana, September 2018
Det mest vidunderlige sted i Kroatien

Et smukt sted! Lejligheden er meget flot, med en smuk udsigt, har fuldt udstyr. Det ligger meget tæt på havet - inden for rækkevidde af to smukke bugter, med krystalklart vand, vidunderlig flora og fauna. Ejerne er meget hyggelige mennesker, der skaber en vidunderlig og familie atmosfære. De er meget venlige mennesker, åbne og hjælpsomme. Stedet er charmerende, roligt og fredeligt - perfekt til afslapning. Øen er lille, har mange vandre- og cykelruter. Det er værd at besøge de nærliggende byer. Fra Šolte er det meget tæt på Split, som charmerede os med sin arkitektur. Det var vores mest vidunderlige ferie i livet! Jeg anbefaler ærligt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Liberec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Mirjana, August 2018
Helligdage i Solta

I år efter et år tilbragte vi en dejlig ferie i fru Mirjana's lejlighed. Igen skal vi gøre det samme: hjertelig velkommen med fru Mirjana familie, en ren og hyggelig lejlighed med fantastisk havudsigt og ro for at slappe af, perfekt svømning i det klare hav, fremragende retter af lokal gastronomi (på vores "hjem" og restauranter på øen) . Og som en bonus for dette vidunderlige vejr, fuld solskin. En lille fejl, det havde, vores ferie var forbi og vi måtte gå hjem. Men vi glæder os allerede til næste sommer, som vi helt sikkert skal besøge fru Mirjana igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mirjana Županov Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Mirjana annonce er blevet set 72234 gange siden 27.05.2014.