Ferielejlighed OgiŠolta - Kroatiske øer

priser fra € 49 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Den nyrenoverede Ogi lejlighed ligger på øverste etage i et familiehus direkte ved havet i en stille bugt Gornje Krušice med en smuk udsigt over havet og grønne bakker på den anden side af bugten. Gæsterne finder her alt hvad du behøver for sjov ved havet og opdage de nærliggende bugter. Denne solrige lejlighed har en åben stue med sovesofa, fladskærms-tv, spisebord og et smukt fuldt udstyret køkken. Fra stuen slutter du på en af ​​de to balkoner, hvor du vil nyde den smukke stemning. Lejlighed Ogi har to soveværelser, et med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Det moderne indrettede badeværelse har brusebad og toilet. I haven kan du finde druer, figner, citroner ... Til din rådighed har du en terrasse foran lejligheden og et skjult sted under oliventræerne, samt en udendørs grill, hvor du kan lave fisk, kød eller friske grøntsager ... delikatesser af sommeren. I denne smukke bugt med klare, klare vand vil du nyde nydelsen af ​​svømning og dykning til viljens vilje.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 40 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 11 km
  • Apotek: 11 km
  • Posthus: 11 km
  • Tankstation: 12 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Værten giver gæsterne liggestole og paraplyer på mullet foran huset, kajak og båd. Også om nødvendigt kan ejeren tage med sin båd gæster til nabostedet hvor alle de nødvendige faciliteter (butikker, restauranter ...)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ogi
Julia Mihovilović Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Bozena, jeg voksede op på denne smukke ø, som har mange skønheder og charms sine gæster. Jeg vil med glæde hjælpe dig med at finde din perfekte indkvartering. Hvem kommer til Solta, altid vender tilbage.

Ferielejlighed Ogi annonce er blevet set 13867 gange siden 07.06.2018.