Ferielejlighed BuljSolin - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Solin og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Denne rummelige lejligheder er ideelle til 4-6 personer, at være en del af en privat villa med mulighed for en direkte adgang med bil og gratis parkering beliggende i en fredelig del af Split kun 20 minutter til centrum med bus, der stopper meget closeby. Lejligheden er fuldt serviceret med air-condition, trådløst internet, opvaskemaskine, vaskemaskine. Vi tilbyder også et fuldt udstyret køkken, håndklæder, sengetøj, og alle rengøringsmidler.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at booke din bolig, det forudbetalte beløb, der skal betales lig 30% af det samlede beløb. Resten skal overføres til den bankkonto leverandørens ikke sidst så 24 timer før ankomst. Check-in: 04:00 Check-out: 10:00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Ekstra tilbud
. Vi vil give alle oplysninger gæster de kan kræve at sikre at de har et dejligt ophold. Gæsterne kan kontakte os når som helst. Vi vil være stor støtte under deres ophold. Du er velkommen til at massere os, hvis der er nogen problemer, og vi vil være glade for at beskæftige sig med, hvad det kan være, hurtigt og diskret. Hvis der er brug for en overførsel fra og til lufthavnen, kan det arrangeres for gæsterne (mod gebyr).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Bulj
Anka Bulj Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Bulj annonce er blevet set 2798 gange siden 24.06.2017.