Ferielejligheder MareaČiovo Slatine - Kroatiske øer

Detaljeret beskrivelse

Marea Apartments er beliggende i familiens hjem Davor and Dine Franić. De er placeret i stueetagen, stueetagen og første sal kuće.Ima jorden og stueetagen er der to separate lejligheder med separate ulazima.Apartman Marea 2 (2 2) til fire personer (stueetagen) og lejlighed Marea 3 (2 1) til tre personer i stueetagen med mulighed iznajmivanja hele gulvet som en lejlighed til 6-7 personer. På første sal er der en lejlighed Marea 1 (2 2) 2 til 6 personer. Lejlighed Marea 1 på første sal og lejlighed Marea 2 i stueetagen har en terrasse med havudsigt og lejlighed Marea 3 stueetagen har en terrasse ved indgangen til lejligheden i skyggen af ​​oliventræer og bungevilije udsigt over haven af ​​huset. Lejlighederne ligger 30 meter fra havet og 100 m fra butikker, restauranter og værtshuse. Lejlighederne er fuldt udstyret med aircondition, satellit-tv og vask rublja.Svaki lejlighed har en separat indgang. For gæster er tilvejebragt til at bruge grillen i haven og parkeringsplads. Pebble strand med en naturlig nuance af tamarisktræer træer og en nice indgangen i havet, foran lejligheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser

Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 30 m
 • Strand: 30 m
 • Bycentrum: 100 m
 • Dagligvarer: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 600 m
 • Apotek: 8 km
 • Bank: 8 km
 • Posthus: 600 m
 • Tankstation: 8 km
 • Lystbådehavn: 800 m
 • Sportsaktiviteter: 100 m
 • Diskotek: 800 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zoran Banja Luka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind August, 2017
Smukke

Lejligheden er smukt og meget mere rummelige end nogen billeder. Det er ren og pæn pletfri, værter var diskret og hjælpsomme. Lejligheden er lige ved stranden, som er stor, og der er ingen overfyldte, havet er krystalklart. Slatina er et lille sted med et par restauranter og barer, for større indkøb er det nødvendigt at gå til Trogir (8 km). Jeg vil anbefale en dagstur med båd til Split og Trogir (halv times behagelig køretur). Bestemt varmt anbefale til en behagelig ferie.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Mirosław Szromba Brzeszcze,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juni, 2016
Super sted

Kroatien igen og igen en meget køligt sted. Bygningen ligger 30 m fra havet, som i beskrivelsen. Nem adgang, og ren stenstrand by væk fra alfarvej, men tæt på overalt. Billeder af huset ikke afspejler dens størrelse er meget større og mere komfortabel end det ser ud. Tilgængelige havde fire badeværelser, fem soveværelser, to køkkener. Alle fuldt udstyret. Værter meget pæn, diskret og nyttige i ethvert problem. Resten afhænger af turister. I nærheden er der flere restauranter, købmandsforretninger. Rejser til Split med båd tager 30 minutter, det samme beløb til Trogir. Et ideelt sted for dem, der søger en fredelig hvile. Hilsen til Dina og Andrea.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Davor Franic Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,