Ferielejligheder StelaPag Povljana - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag Povljana og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Nyrenoverede og fuldt udstyrede lejligheder (50 m2 terrasse 12 m2), på første sal i et familiehus, i en rolig del af Povljana. Lejligheden består af en stor stue med spiseplads og køkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet, gang og en overdækket terrasse med havudsigt. I stuen er der en sovesofa. Vi har også en ekstra seng til et barn efter behov. I haven er der en grill, der er tilgængelig for vores gæster. Anlægget ligger 5 minutters gang til centrum og 10-15 minutters gang til stranden Du. Fra lejligheden til stranden er der et par minutter i bil, og der er gratis parkering lige ved siden af stranden. Det varme og lave hav med sand er ideelt til familier med børn. Lejlighed Adam-70 m2 (4 1) er en komfortabel 3-værelses lejlighed med have, sommerhus og solbruser. Der er en mos i køkkenet. til opvask. Kom og føl kombinationen af natur og afslappende stilhed og svømning i det klare hav. Mere på: http // www. lejlighed-stela-povljana. hr YouTube: Stela Maris og Stela Maris Orange Povlj

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen for indkvartering er fra 35 € -65 € / nat, afhængigt af reservationsdatoen. Prisen inkluderer skatter og brug af aircondition. Reservationen betragtes som en bekræftet forskudsbetaling på 20%. Ud over leje inkluderer prisen skat, vandforbrug, elektricitet, brug af aircondition og sengelinned og slutrengøring af lejligheden. Ankomst: kl. 13 og videre Afgang: indtil kl. 10
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Kære gæster, I er velkomne i vores husstand og under disse usædvanlige omstændigheder. På grund af situationen forårsaget af pandemien kan du annullere din reservation op til 7 dage før ankomst med en 100% refusion af forskuddet. Hvis du annullerer inden 7 dage før ankomst, holder vi forskuddet fuldt ud. Disse regler vil være gyldige indtil slutningen af nødforanstaltningerne!
Afstande
  • Hav: 600 m
  • Strand: 900 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 40 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 35 km
  • Kasino: 40 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Koordinater for lejlighederne "Adam" og Stela Maris 44.350012 15.112566 Udflugter til Paklenica National Park (50 min. I bil), Krka National Park (90 min. Med bil), Kornati National Park (bådtur fra Pag) er mulige. En halv time i bil når du Novalja og den berømte strand Zrće, og ca. 40 minutter i bil til Zadar. Stranden er sandstrand og sten og ligger delvist i en fyrreskov, der giver skygge hele dagen. Et særligt træk ved stranden er helbredende mudder. Mulighed for at leje en båd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Stela
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 15 anmeldelser
Korog,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Stela, August 2021
Alle anbefalinger og komplimenter!

Der er ikke nok gode ord til at beskrive disse vidunderlige værter. Alle anbefalinger og komplimenter! Lejlighederne er rene, ryddelige, for ikke at nævne værterne. Vidunderlige mennesker. Endnu engang tak for alt !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Stela, August 2021
Alle 5

Rent og ryddeligt sted, bedre end på billederne. Ejere hjertelige og diskret. Generelt indtryk for hvert kompliment

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Stela, Juli 2021
Oprigtige anbefalinger til indkvartering

Vi har boet her i tre år i træk. Ejerne er hjertelige, venlige, professionelle, og lejligheden er fremragende (veludstyret og helt ren). Denne form for gæstfrihed hos ejeren er en af grundene til, at du permanent elsker et sted (i dette tilfælde er det øen Pag).

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Damir Matijević Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen, kære gæster!

Ferielejligheder Stela annonce er blevet set 60900 gange siden 02.02.2015.