Ferielejligheder Robert i MilenaPag Mandre - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder ligger ved havet i centrum af Mandri, på øen Pag. Alle lejligheder ligger på 1. sal i vores familiehus og tilbyder derfor en smuk havudsigt. Lejlighederne er nyrenoverede, udstyret med internet, aircondition, TV / SAT, fuldt udstyret køkken, og derudover kan du på alle vinduer med skodder lægge myggen som beskyttelse mod myg. Hver lejlighed har sin egen parkeringsplads, og alle gæster kan bruge grillen i haven. Gennem vores gårdsplads går du direkte til stranden, så du kun har brug for et håndklæde over skulderen for en behagelig solskin! Vi ser frem til din ankomst!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen kræves et forskud på 150-200 euro, afhængigt af størrelsen på den lejlighed, der skal lejes.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Udbetalingen refunderes ikke, men i tilfælde af manglende evne til at ankomme på grund af den covid -19 situation tilbyder vi muligheden for overførsel til andre betingelser i 2020 eller sommeren 2021.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotek: 20 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Ud over at leje en lejlighed har vi også vores egen gård, så alle vores gæster bliver altid mødt med en passende gave fra vores produktion.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Robert i Milena
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Branimir i Ivana Čemeljić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Jeg er Branimir Čemeljić, ejer af OPG Čemeljić, der beskæftiger sig med produktion af tomatost. Med min kone Ivan, min far Roberta og min mor Milena, er jeg engageret i turisme, i et smukt lille sted ved havet, Mandra. Jeg håber, at du vil glæde os over dit besøg, smag nogle af vores produkter, og måske endda finde din nye yndlingsferie!

Ferielejligheder Robert i Milena annonce er blevet set 73466 gange siden 22.03.2016.