Ferielejligheder Oštra GlavicaKarlobag - Kvarner

priser fra € 55 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Karlobag og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed med en smuk havudsigt er beliggende i huset, hvorfra stien fører til stranden. Lejligheden er funktionelt indrettet til par eller små familier (med børn), og altanen er beskyttet mod den stærke middagssol og udstyret med borde / stole. Fra balkonen er der en vid udsigt over havet og Velebit nær naturparken og nationalparken. Stranden er så tæt, at gæster ofte går flere gange om dagen til huset / stranden, og om aftenen er stedet stille til en gåtur eller restaurant, og nogle springer (5 min. I bil) til nærliggende Karlobag (flere restauranter, flere butikker, bageri, frugtbutik, bank og Fig.). Stedet er ideelt, hvis du vil slappe af i en rolig ferie ved havet og kombinere det med en tur til Pag, til Plitvice, til Velebit, til Zadar. . I nærheden ligger Adventure-Park Rizvancity, som især er populær blandt ældre børn og unge, og bjørnereservatet i Kuterevo. Gæster fra os på en dagstur kan besøge Plitvice Lakes National Park.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Medmindre vi er enige om andet, er ankomst fra kl. 14 og afgang indtil kl. 10, så gæsterne bliver mødt af en klar og dekoreret lejlighed. Tak for din forståelse! Undtagelsesvis accepteres reservationer af alle resterende datoer i 2020 gratis indtil den 25. juni. Efter den 25. juni er det nødvendigt at betale et forskud på 20% som en reservationsbekræftelse. Vi forventer, at det inden den 26. juni vil være sikker på, at du kan rejse og nyde din ferie, I tilfælde af, at du af personlige årsager af 1. juli afbestiller en af feriedatoerne i perioden 1. juli til 15. august, og vi modtager andre gæster i denne periode, refunderes forskud. Jeg er glad for at være tilgængelig for alle spørgsmål, ankomst i løbet af ugen er mulig og ønskelig, fordi den måde lejligheden vil være fri længere mellem gæsteskift.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Undtagelsesvis accepteres reservationer af alle resterende datoer i 2020 gratis indtil den 25. juni. Efter den 25. juni er det nødvendigt at betale et forskud på 20% som en reservationsbekræftelse. Vi forventer, at det inden den 26. juni vil være sikker på, at du kan rejse og nyde din ferie, I tilfælde af, at du af personlige årsager af 1. juli afbestiller en af feriedatoerne i perioden 1. juli til 15. august, og vi modtager andre gæster i denne periode, refunderes forskud. Jeg er glad for at være tilgængelig for alle spørgsmål, ankomst i løbet af ugen er mulig og ønskelig, fordi den måde lejligheden vil være fri længere mellem gæsteskift. Vi vil med glæde informere dig om, hvordan lejligheden, ankomst / afgang forberedes i henhold til covid-foranstaltninger. Vi har udviklet vores system for rengøring, sengelinned, indkøb og overlevering.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 5 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Nationalpark: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Det er muligt at dele en vaskemaskine til gæster, der bor i en uge eller mere. Vi har muligheden for at bortskaffe mindre genstande (endda cykler).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Oštra Glavica
Elizabeta Musec Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hallo! Ich bin Reiseführerin und Dolmetscherin für Deutsch und lebe schon seit Jahren eing og Dalmatien. Immer wieder entdecken wir hier etwas Neues und geben diese Tips Gerne an die weiter gæster. Die Gäste, die sich vor allem Strandurlaub Wunsch haben Füssen schöne udvalg af Strand auch für kleine Kinder mit varme hav. Velkommen!

Ferielejligheder Oštra Glavica annonce er blevet set 34735 gange siden 02.04.2017.