Ferielejligheder TkalčevićPag Mandre - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder til leje med egen indgang og separat terrasse. Prisen på lejligheden bestemmes af antallet af overnatninger, yderligere rabatter afhænger af antallet af gæster og opholdets længde. Fuldt udstyrede lejligheder med køkken, køleskab med fryser, komfur (kun ovn i KRALJEVSKA lejlighed) med komplet service og bestik. Alle lejligheder har loftsventilator, stor dobbeltseng (160x200) og ekstra opredning, hvis det er nødvendigt. Hver lejlighed har sengetøj til alle senge og en parkeringsplads til et personligt køretøj. VIGTIGE BEMÆRKNINGER: - DYR (kæledyr) er IKKE tilladt Vores hus ligger på 5. række fra havet eller stranden med små småsten og en blid indgang til havet velegnet til små børn. Vores hus ligger 10 minutters gang fra centrum af Mandri. Den lille by Mandre er et roligt sted ideel til en familieferie med udsigt over Paško-øgruppen og det åbne hav i sydvestlig retning. På grund af den geografiske orientering er der ingen fare for kraftig vind (tornado).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
VI GIVER EN RABAT PÅ 9% ELLER MERE PÅ DEN ALMINDELIGE PRISLISTE FOR ALLE RESERVATIONER, DER ER BETALT TIL UDgangen AF MAJ 2024. For nemmere og mere præcis kommunikation, send venligst forespørgsler via kontaktformularen. Når du beslutter dig for at leje, bedes du bekræfte skriftligt hurtigst muligt på grund af det store antal henvendelser. BEMÆRKNINGER: - for leje, der varer mindre end 3 nætter, opkræves et rengøringsgebyr på EUR 30 - reservationen bekræftes ved at betale EUR 100 pr lejlighed - betaleren (lejeren) er forpligtet til at betale resten af lejebeløbet senest end den 2. dag fra lejemålets begyndelse - i tilfælde af udeblivelse af betaler (leasingtager) ) til det angivne lejested senest ved udløbet af 1. lejedag, mister alle tidligere nævnte eller aftalte rettigheder som betaler (forpagter) - afhentning af nøgle eller lejlighed på lejedagens første dag er tidligst kl. .
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Respekterede gæster! Du kan annullere reservationen op til 10 dage før start af din leje, uanset årsagen, for at være berettiget til fuld tilbagebetaling af reservationen (100 EUR). Anmodningen om annullering af reservationen sendes udelukkende via e-mail: jurja.tkalcevic@gmail.com). Angiv venligst præcise instruktioner for returnering af reservationen (bank, kontonummer, swift/bic). Grundet bankregler har vi brug for kontohaverens fulde adresse for tilbagebetalinger.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 13 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 13 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 12 km
  • Kasino: 14 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi byder hver gæst velkommen med velkomstforfriskninger og et varmt smil. Hver gæst kan bruge grillen, der er placeret i husets gård, samt den udendørs bruser, alt inkluderet i lejeprisen. Vi er tilgængelige for enhver gæst på ethvert tidspunkt af dagen eller natten for information eller assistance. Vi ønsker dig et behageligt ophold.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tkalčević
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Hannover,
Godt (3/5) Opholdt sig ind A2+1, Juni 2023
Desværre meget gammel!

doberdan Vi boede i Mandre i 4 uger i juli. Vi blev hilst varmt velkommen af Mario for, at der er 3 stjerner Desværre er lejligheden ikke længere i den stand, der er vist på billederne, hun er meget gammel. Havudsigten er også relativ, står man foran hoveddøren kan man ikke se havet fra altanen. WLAN'et virker også kun lidt, mest om natten og kun hvis du ligger på højre side i sengen, hvilket ikke er nok i disse dage. Sengen var meget komfortabel og balkonen var stor. Under alle omstændigheder skal annoncen og billederne revideres Hvala Diana og Alex

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Kočevje ,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
En kort ferie

Alt er fantastisk, smuk strand, tæt på lejligheden, tæt på centrum, ren lejlighed, gode ejere. jeg anbefaler Mojca SLO

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Jurja Tkalčević Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er en munter og venlig person, jeg taler flydende kroatisk og engelsk.

Ferielejligheder Tkalčević annonce er blevet set 65494 gange siden 02.03.2015.