Ferielejligheder AureliaKrk Šilo - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Krk Šilo og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder Aurelia - vores lejligheder dørene åbnede først i sommeren 2014 og er beliggende i den lille kystby Silo på øen. Du er velkommen som vores gæster i to nye og moderne lejligheder placeret ved siden af ​​sandstrand Caves. De to lejligheder, hver måler 40 m2, kan være en behagelig til 4 personer per lejlighed. Vores lejligheder er præcis 30 sekunder væk til fods fra stranden, balkon / terrasse, de har gratis parkering og er kun 2 minutters gang fra det centrale torv, butikker, restauranter, læger og apoteker, og den fredelige atmosfære af bygningen omgivet af træer og havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer bekræftes ved betaling af 30% af det samlede beløb. For ophold mindre end 3 dage prisen er steget med 30%, og er opladet rengøring gebyr på 200 £. For overnatninger på 10 dage eller mere en 10% rabat på prisen for opholdet. Mængden af ​​på forhånd aftalt antal overnatninger, der skal betales straks ved ankomsten på den første dag af din ferie. Angiv venligst afrejsedagen, de er klar til at forlade lejligheden til 10:00. Ind i lejligheden til gæster er ved ankomsten fra 16:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 16 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 12 km
  • Lystbådehavn: 21 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 20 km
  • Nationalpark: 100 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Aurelia
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Šilo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2020
Vidunderlig ferie

Vi tilbragte en vidunderlig og afslappende ferie i Šilo. Lejligheden var fejlfri rene, lyse og dejlige (veludstyrede og praktiske), meget tæt på sandstranden - hvilket er meget praktisk for en familie med et barn. Store værter, meget høflige og hjælpsomme. Vi anbefaler varmt indkvartering, Aurelia er mere end forventet, havde det en god tid på dette lille sted @ Krk ø.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Kłodzko,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2019
Det var fantastisk !!!

Spændende værter, rene, behagelige tæt på havet. Stedet er roligt og meget godt beliggende for mig. Flere strande at vælge imellem, også på den anden side af halvøen. Vi besøgte, hvilede, og vi vil bestemt huske. Jeg kan varmt anbefale det til alle!

Anbefalet for : Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Sosnowiec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Aurelia, Juli 2019
Højt anbefalet

Aurelia lejlighed i Silo er et af de bedste steder for ferie, vi nogensinde har været. Det har masser af fordele, der gør dit ophold perfekt. Den mest importerede er: - meget tæt på stranden (ca. 40 meter) - ekstremt rent (håndklæder skiftes hver anden dag, sengelinned en gang om ugen) -den har et veludstyret køkken, - og hurtig internetforbindelse. Derudover er værterne venlige og hjælpsomme, men på samme tid diskret. Hvis du ønsker at nyde din ferie fuldt ud på KRK Island anbefaler jeg Aurelia lejligheder.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak

Kære fru Marta, Tak for din smukke anmeldelse og for at være vores gæster! Vi er meget glade for, at du havde en dejlig og afslappende ferie, og vi håber virkelig at se dig igen som vores gæster. hjerteligt

Vis alle anmeldelser
Đuro Stanišić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

FYLDT TIL 2020-Sæsonen!

Ferielejligheder Aurelia annonce er blevet set 57291 gange siden 28.06.2014.