Ferielejlighed MarinaŠibenik - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šibenik og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I en rolig del af byen er der 3 lejligheder til leje, hver specielt adskilt. Lejlighederne er nyindrettede og er placeret cirka 600 meter, eller en 10 minutters gang til byens centrum og stranden. Lejlighederne ligger 200 m fra indkøbscentret Lidl. Lejlighed 1 (4 personer) har et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse-toilet, stor terrasse omkring 40 kvadratmeter, køkken og spisestue, og opholdsstue med to ekstra senge, aircondition, TV-ice satellit, wi-fi, indhegnet parkering. Lejlighed 2 (for 4 personer) har et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og to toiletter, to terasesvaka omkring 8 kvadratmeter, køkken og spisestue, og opholdsstue med to ekstra senge, aircondition, TV-ice satellit, wi-fi, lukket parkering. Apartment 3 til 4 personer. Lejlighederne ligger i stueetagen og er udstyret med alle køkkenredskaber, elkedel, sengetøj, håndklæder og hårtørrer. Værftet er brugen af ​​en stor hacienda have og springvand, grill, trampolin og legetøj til børn.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
Ekstra tilbud
Prisen og inkluderer en velkomstdrink, og venlighed og en lille overraskelse værter. Cykeludlejning og lokale råvarer olivenolie, vin, cognac, kirsebær, valnødder, tørrede figner. Rengøring og andre aktiviteter er inkluderet i prisen. At leje en lejlighed, er det nødvendigt at pre-pay reservationen, og for eventuelle rabatter for indkvartering kontaktet via spørgeskemaer. Ankomst til lejligheden efter 13, 00 timer, og gå op til 10, 00 timer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Katowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Marina, August 2016
Fantastisk beliggenhed og meget god ejere.

Godaften. Lejlighed anbefalelsesværdig. Alle er enige med udtalelsen. Hjemmet er en to-generationer familie. Min far er ejer rzeczliwy manden forkælede os med hans person og kulinarisk tilberedning af fisk. Ejeren og hans kone er meget nyttigt, ikke kun i udvælgelsen af ​​steder at udforske, men også i vanskelige situationer. (Assistance med bestilling af dele til bilen til attraktive priser). Du har równeż egne produkter: hjemmelavet vin, brandy (ren, kirsebær, valnød, wiśnowa) og olie. Smag og pris stærkt. Lejligheden ligger på sidelinjen af ​​Vodice, hvor tæt på Lidl 200m og til en stor strand i Tribunji hvor du kan forlade uden beregning legetøjsbil og nyde fuldt ud de attraktioner af havet. Centrene og det omkringliggende område er overalt betalt driftsstop koster 25 kunas per dag i august og juli. PS możlwość negocjaci prisen på dit ophold. Efter kan arrangeres, at intime og alt.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Aro Bongo Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk,
Ferielejlighed Marina annonce er blevet set 11830 gange siden 08.08.2015.