Ferielejligheder Villa RenataSevid - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sevid og Split og dens omgivelser!
Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Med hensyn til betalingen kræves der en forskud. Og tidspunktet for ankomst og afrejse er efter aftale. Med indkvarteringen har du en velkomstdrink. Liggestole og parasoller er tilgængelige. Lejlighederne er udstyret med alt, der bare venter på dig. Under dit ophold tager vi dig med på en bådtur på stedet og om ønsket en svømmetur i den gamle bydel i Trogir, som også er beskyttet af UNICEF. Efter aftale kommer vi efter dig efter dit bad. I gamle Trogir er en sandstrand ideel til børn eller sandspil. Vi hæder også med en fiskemenu. Håber at se dig og vente på dig.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Busstation: 20 km
  • Lufthavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Huset ligger i en rolig del af Sevid. Det består af fire af de samme lejligheder, der kommer til udseende. De er beliggende ved havet, så der fra balkonen er en smuk udsigt over havet og øerne. Der er ingen vej foran lejligheden, så det er sikkert for børn. Ved siden af lejlighederne ligger en konkret strand med trin til at komme ind i havet, og omkring 30 m væk er en stenstrand. Gæsterne har også en stor parkeringsplads. Bag lejligheden er der to grill med borde og stole, og denne terrasse har også havudsigt. Du har også muligheden for et udendørs brusebad, og på grund af nærheden til havet kan du nyde badetøj hele dagen lang. Der er ikke noget tilbage for dig at gøre, men besøge os og tilbringe en rolig ferie væk fra trængsel fra de venlige værter. Vi venter på dig!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Renata
Renata Vidović Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Villa Renata annonce er blevet set 9157 gange siden 02.02.2020.