Ferielejligheder DominaSevid - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sevid og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger i stueetagen i et hus kun 50 m til havet. Den består af et soveværelse med dobbeltseng og i stuen er sovesofaen omdannet til en seng til to personer . Det er udstyret med et komplet køkken, herunder en opvaskemaskine, og i badeværelset er der en opvaskemaskine. Wi-fi er gratis, den store fladskærms tv kan se omkring 50-60 programmer. Anlægget er air-conditioned (aircondition). På terrassen er der et bord med stole og en to-plads til et mere behageligt ophold udendørs og udsigt til en have, hvor gæsterne selv kan bruge de grøntsager, der er tilgængelige under opholdet (tomater, salatpeper, figner ...). en stor pejs kan frit forberede måltider fra grillen. Parkering er ved siden af objektet (hus med to private lejede lejligheder) Værten ligger i et nærliggende anlæg og er altid til gæstens rådighed

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indkvartering betales ved ankomsten undtagen betaling af den første dag for overnatning (forskudsbetaling), som skal betales via bankkonto (dette bekræftes af reservationen). Ankomst til lejligheden er fra kl. 15.00 og på afrejsedagen er det tilrådeligt at gæsterne forlader lejligheden indtil kl. 10.00 for at kunne forberede sig til følgende gæster)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Domina
Denisa Dolić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Domina annonce er blevet set 16885 gange siden 13.03.2019.