Ferielejlighed Jadro Selce - Kvarner

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed 1 ligger i stueetagen i et familiehus med en stor separat terrasse og delvis havudsigt. Fuldt udstyret, aircondition, internet, parkering. Det ligger omkring 300 m fra havet og stranden og byens centrum. Den består af to soveværelser med dobbeltsenge (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge), stue, veludstyret køkken med spiseplads (opvaskemaskine), badeværelse (vaskemaskine) og separat toilet. Der er parkering til 1 køretøj i gården. Studio lejlighed er beliggende i stueetagen (høj stueetage) i et familiehus. Det har køkken, dobbeltseng 160x200 cm, badeværelse, aircondition og en lille terrasse foran studiet. Fælles grill. Lejlighed Lea ligger på 2. sal og har 2 soveværelser, udstyret køkken, badeværelse (vaskemaskine), aircondition, stor terrasse med udsigt over havet. Parkering til 1 bil i gården.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. Reservationer af lejligheder foretages ved forudbetaling på 30% af den samlede aftalte pris til ejeren af anlæggets bankkonto. Den resterende aftalte del på 70% betales kontant ved ankomst til lejligheden. Ved ankomsten er gæsten forpligtet til at fremsende personlige dokumenter (identitetskort/pas) til eftersyn og til registrering på turistkontoret og politiafdelingen. Indtræde i lejligheden efter kl. 15, og forlade lejligheden indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 70 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 30 km
  • Diskotek: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Jadro
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juni 2023
Noa og Barbara fra Zagreb

Marina bød os pænt velkommen, studielejligheden er moderne og ren. Behagelig stemning. Vi ville vælge denne lejlighed igen! Tak Marina!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak piger fra ❤️

Tak piger fra bunden af mit hjerte. Vi var glade for at være vært for 2 dejlige piger, og vi håber at se dig igen. God fornøjelse!

Ansbach ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2022
Vidunderlig lejlighed!

Vi vil gerne takke fru Marina af hele vores hjerte for hendes gæstfrihed! Ideel lejlighed til en familie! Vi var med to børn, og vi havde alle en fantastisk tid. Vi har allerede reserveret ti dage til næste år! Tak kære Marina! Familien Steil

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Gornja Rijeka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
ROS!

Vi boede i en studiolejlighed sidste 2020. Dejlig, ren, moderne lejlighed. Vi var sammen med babyen, og vi har kun rosende ord til værterne. Venlig, tålmodig, diskret. klar til at hjælpe. I nærheden er et bageri, butik, caféer, restauranter, alt hvad du behøver. Du vil ikke begå en fejl i dette valg! Hilsen til værterne og især fru Marina ... fra Mihaela, Krunoslav og lille Lukas!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak fra ❤

Kære Mihaela og Krunoslav! Mange tak for dine venlige ord og komplimenter. Det var en fornøjelse for os at have så gode gæster, og især den lille og smilende Lukas, som vi sender mange kys til ved denne lejlighed 😘. Når du kan, kom til os igen. Hilsen til alle! Tony, Jasmine og Marina

Vis alle anmeldelser
Marina Rogović Jadro Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejlighed Jadro annonce er blevet set 80427 gange siden 06.06.2016.