Ferielejlighed FilipanSelce - Kvarner

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Selce og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejlighed i et roligt område i Selce. Lejligheden ligger på anden sal med smuk udsigt over havet. Brugerne har mulighed for at bruge den anlagte have med pergola, grill, udendørs bruser og solbadning område, og mindre sportsplads. Sikret parkering med brugere af lejligheder i en lukket gård.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling 20% ​​på forhånd for reservation, resten ved ankomst på den første dag. Check-in tidligere end 15:00. Afgang klokken 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 30 km
  • Sportsaktiviteter: 10 m
  • Diskotek: 300 m
  • Nationalpark: 150 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi kan arrangere bådture. Leje / brug af cykler.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Filipan
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2019
Ideelt sted til en ubekymret ferie!

Min mand og jeg og to små børn tilbragte sommeren i Selce for første gang. Hvis der er en mulighed, vender vi sikkert tilbage. Det var vidunderligt for os. Vi kom hjem, og vi ville ikke hjem. Huset ligger på en bakke, i en praktisk, rolig beliggenhed tæt på en lille butik. Lejligheden er rummelig, ryddig, ren og udstyret fra A til Å. Alt er stort for os, og børnene havde mere end nok indhold og plads til deres crazies. Den store terrasse med udsigt over havet, hvor vi nød den naturlige skygge indtil eftermiddagen og igen om aftenen uden myg. I gården er der et bord med et bord, grill, jacuzzi, basketballbane, for alle noget. Alt blev lukket af et højt hegn, de små kunne løbe skødesløst og nyde lejligheden og udendørs. Strandene (sand, brolagt, bøn ...) er kun få minutters gang væk, og takket være værten havde vi muligheden for at tage en bådtur til mindre tilgængelige strande og til den nærliggende ø Krk. Hvad angår værten ... han og hans familie er meget venlige og hjælpsomme og alligevel ikke påtrængende. Du ser dem ikke engang, og du har alt! Vi kunne ikke have ønsket bedre. Åh ... det var fantastisk. Anbefales til alle - unge, gamle, med og uden børn. Alle! Tak for alt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Trebnje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Filipan, Juni 2019
Super lejlighed og omgivelser

Vi holdt i lejligheden i den sjette måned, og det var den lejlighed, der var bedst udstyret og værterne tilbød os den mest gæstfrihed her, da vi var i Selca. Vi kommer til Selce for det tredje år nu, fordi vi er tæt på stranden. Lejligheden er udstyret med alt hvad du behøver, der er en Smoothie maker og en mixer og nogle meget nyttige ting (f.eks. Busser osv.), Så vi bragte for mange ting, som vi ikke havde brug for, fordi vi alle findes i lejligheden. Og de fleste af os kunne lide værelser for begge børn, de nød bare dem på legepladsen. Der var også et godt klima i hvert værelse og det var fantastisk, en balkon visning og hele lejligheden var fænomenal. Selv i dag spørger vores søn ofte for havet. Vi anbefaler en lejlighed til alle, der ønsker fred og familier med børn, fordi der er masser af ting for børn i lejligheden. Endnu en gang tak for et behageligt ophold, vi vil helt sikkert være tilbage. Hej Filipan familie; Vi ønsker dig en behagelig sæson og mange tilfredse gæster. Natasa

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Celje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Filipan, August 2017
Perfekt sommerhus

Meget ren, moderne udstyret lejlighed med flot udsmykning på 2. sal med stor balkon og betagende havudsigt. Der er alt og meget mere! Cykler er tilgængelige, udenfor er basketballbane, solbruser, grill, overdækket havemøbler med alt privatliv. Ejerne er meget venlige og kompatible! Shop (Konzum) og markedsplads ligger i gåafstand (4 min) i centrum af Selce. Der er også ca. 4 minutter til den bedste strand i Selce. Jeg anbefaler stærkt! Vi nød dette sted meget !!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Hrvoje Filipan Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Filipan annonce er blevet set 36356 gange siden 10.08.2016.