Ferielejligheder BrugiSeget Vranjica - Split og dens omgivelser

priser fra € 49 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Seget Vranjica og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Hos Brugi kan du føle dig hjemme. Atmosfæren og udstyret er nok til afslapning og hvile. Alt er enkelt, pænt og nyudstyret. Lejlighed Brugi A6 er ideel til en familie på fire, fordi den har to dobbeltværelser og seks gæster forbliver uforstyrrede på grund af sovesofaen i stuen, der er forbundet til terrassen, hvor der er et havebord med stole og grill til at hygge og slappe af. Liggestole på terrassen er placeret, så du kan nyde den åbne udsigt over havet og øerne samt solopgange og solnedgange. Der er også en garage, der er designet til en bil. Lejlighed A3 har et soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa i opholdsstuen forbundet til køkkenet. Det giver mulighed for at bo 3 gæster. Grillen er placeret i den nederste del af huset. Gæsterne har mulighed for at parkere deres bil i haven. Det kan også lejes som en helhed. Hvis du har en stor familie eller virksomhed, er muligheden for at leje begge lejligheder. Alle sammen, de bedste !!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det er muligt at booke en lejlighed med forudgående kontakt via e-mail. På samme måde er vi enige om dine ankomster eller afgange. Forskudsbeløbet betales ved overførsel, 30% af den samlede pris. Efter modtagelse af bekræftelse af din betaling, er den anmodede dato lukket.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskud, der reduceres med omkostningerne ved banktjenesten, kan kun refunderes, hvis gæsten annullerede sit ophold i realtid. Kontakt værten for afbestillingsregler.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Apotek: 700 m
  • Lufthavn: 12 km
Strandtype/Kysttype
Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En kølet drink venter på hver gæst ved ankomsten til lejligheden. Hvis du vil tage smukkere og uforglemmelige billeder fra din ferie, kan vi arrangere eventyr eller overførsler samt leje en scooter, der giver mulighed for at udforske stedet og dets omgivelser. Udnyt hvert øjeblik og få en uforglemmelig tid, og vi hjælper dig med det.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Brugi
Nera Tešija Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære herrer, det er min glæde, at du har besluttet at tilbringe din ferie i Brugi-lejlighed, det perfekte sted at flygte fra byens livsstil. Du skal bare slappe af og nyde et roligt sted med kære mennesker. Det er grunden til, at gæsterne kommer tilbage.

Ferielejligheder Brugi annonce er blevet set 19873 gange siden 10.06.2017.