Ferielejlighed ProvidencaVinišće - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Den charmerende lejlighed Providenca ligger i centrum af en lille fiskerby Vinišće og er ideel til en rolig familieferie. Lejligheden ligger ved siden af stranden 30 m fra havet. Lejligheden består af to soveværelser, stor stue, køkken med spisestue og badeværelse. Indkvartering er egnet til 5 personer, antallet af ekstra senge er 1. Barneseng er også tilgængelig. I en afstand af 100 m fra lejligheden er der et marked, postkontor, pengeautomat, caféer og restauranter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Afgangstid - indtil 10. 30 timer, check-in fra 14-21h. Turist skat er inkluderet i prisen. Klimaanlæg er inkluderet i prisen. Rengøring er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskuddet er 30% af den samlede indkvarteringspris.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 8 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 25 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Lige ved siden af lejligheden er der et rejsebureau, der tilbyder transporttjenester, tilrettelægge udflugter, leje kajakker, pedalbåde, både og lignende. Tæt på byen, ca. 20 kilometer, ligger Trogir, en by under UNESCO-beskyttelse. Efter din anmodning kan vi anbefale de omkringliggende steder og byer, der er interessante at se (Primosten, Rogoznica, Krka National Park).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Providenca
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Požega,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2020
Behagelig og fredelig familieferie!

Ejeren Brankica hilste os behageligt og venligt med hjemmelavet likør, crostuli og selvfølgelig et smil! Lejligheden er komfortabel, pænt dekoreret og har alt til en behagelig familieferie. Stranden er inden for rækkevidde samt en butik, bageri og et stand med frisk frugt og grøntsager! Promenaden er langs hele bugten og er velegnet til lette aftenvandringer ved havet. Vi anbefaler en rolig familieferie!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Marietta, tak! ❤

Tak kære Marijeta for den dejlige kommentar ❤ I var vidunderlige gæster, og I vil altid være velkomne i mit hjem. Jeg ønsker dig alt godt, hilser hele familien, jeg håber, vi mødes igen en dag. Kram, Brankica.

Hajdina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2019
Fuldt underholdende ferie

Første gang i Vinišće med tre børn (3, 5 og 8 år gamle) og fra første øjeblik til den sidste dag nyder vi hvert øjeblik, vi tager. Dejlig velkomst fra ejeren Brankica, dejlig lejlighed, strand ved et håndtryk, butik, bageri og marked lige bag hjørnet. I foråret alt hvad du har brug for til et hjemligt ophold. Vi vender bestemt tilbage og igen gør vores familie mere lykkelig. Tak Brankica for dette år en uforglemmelig ferieoplevelse. Peter

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Vær hilset

Kære Peter, Tak for venlige ord. Det var en dejlig at have dig og din familie i min lejlighed. I er fantastiske gæster, og I vil altid være velkomne til mit hus. Håber vi ser igen. Med venlig hilsen til dig og din familie, Brankica.

Brankica Lozić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er Brankica fra Split. Jeg er uddannet fysioterapeut. Jeg kan godt lide at blive i naturen. Jeg laver naturlig kosmetik.

Ferielejlighed Providenca annonce er blevet set 37583 gange siden 26.03.2018.