Ferielejlighed LanaSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartment Lana ligger i en del af Split, som de siger er en "by i en by", kun 500 meter fra de smukkeste strande i Split og 15 minutters gang til byens centrum. Inden for en radius af 200 meter er der talrige butikker, caféer, restauranter, udesteder, swimmingpools... Lejligheden er fuldt udstyret med alt, hvad vi troede kunne gøre dit ophold lettere, uden at miste noget af komforten i dit hjem , og du får endda følelsen af at være på et hotel. Det er udstyret med aircondition, trådløst internet, mikroovn, vaskemaskine og opvaskemaskine, strygejern, hårtørrer... Foran bygningen er der en stor offentlig parkeringsplads, der er gratis. Kvarteret er også roligt. Der er mange parker for børn, og der er mange parker med faciliteter for børn i nærheden. Strandene har en udpeget sektion til løb, cykling, gåture og mange caféer. De er 3 km lange, og der er noget for enhver smag, alt efter hvilken type ferie man ønsker. Turistskat er inkluderet i prisen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetalingen er 30% af opholdets samlede pris, og ved synlig betaling anser vi reservationen for gyldig. Resten betaler du ved ankomst til lejligheden. Hav venligst penge klar, når du ankommer. Reservationer accepteres via e-mail eller på mobiltelefon. Hvis det er for en nat, betales den samlede værdi af den ene nat (100%) for reservationen. TJEK IND - fra kl. Når vi kan, forsøger vi at møde dig, så du kan få mest muligt ud af dit ophold. Spørg - vi laver en aftale :) Du er forpligtet til at informere os om tidspunktet for din ankomst og respektere det, så vi kan planlægge at byde dig velkommen. I tilfælde af at du ikke informerer os om dit ankomsttidspunkt, er vi ikke ansvarlige for eventuel ventetid for at få adgang til boligen. Manglende overholdelse af det annoncerede ankomsttidspunkt (>2 timer) vil blive opkrævet yderligere. Det er ikke tilladt at holde fester i bygningen, og det er nødvendigt at respektere husregler og ikke larme, især fra klokken 22.00 til 08.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved reservation er det nødvendigt at indbetale 30 % af den samlede værdi til kontoen, det vil sige beløbet for mindst én overnatning. Du vil modtage betalingsoplysninger efter at have kontaktet os. Hvis du ønsker at annullere reservationen, refunderes det indbetalte beløb ikke, da vi har reserveret dine pladser, og dermed forhindrer andre gæster i at reservere dem.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 2 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 500 m
  • Nationalpark: 80 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
For at gøre dit ophold og din ferie så behageligt som muligt, vil vi byde dig velkommen i starten med et passende velkomstskilt. Lejligheden er beliggende i en del af byen, der byder på mange faciliteter i nærheden. Vi vil gøre vores bedste for, at din velfortjente ferie forbliver et godt minde om os og vores by Split. Vi har udarbejdet turistkort og -materialer, så du kan finde rundt i vores by bedst og så nemt som muligt, og vi står selv til din rådighed for yderligere information. Vi står til rådighed under hele dit ophold på mobiltelefon for alle dine henvendelser, og vi vil med glæde besvare dem og give dig nogle lokale råd. For at give dig den komfort du har derhjemme, er lejligheden udstyret med alle hårde hvidevarer og service samt sengelinned og håndklæder, og du finder også basale fornødenheder som sukker og kaffe. For at give dig følelsen af hvile og ophold på hotel, har vi forberedt hotelkosmetik til dig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, September 2023
Mine anbefalinger

Lejligheden er udstyret med alt hvad du kan få brug for under dit ophold, og endnu mere. Der er mange butikker i nærheden, og havet er lidt mere end 5 minutters gang væk. Værten var altid tilgængelig og besvarede alle vores spørgsmål i betragtning af, at det var vores første gang i Split. Alle anbefalinger. Vi kommer tilbage igen, når vi kommer til Split.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vilnius,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2019
Store to dage i Lana-lejlighed i Split

Til at begynde med er Marijana en stor, venlig vært, der hjalp med alle de spørgsmål, vi havde. Lejligheden er i en god beliggenhed, stranden vi nød, er virkelig tæt på huset. Til byens centrum kan du gå (maks. 30 min langsom gåtur) eller med uber eller bil. Lejligheden er ren, frisk og behagelig har alt hvad du har brug for, især når du rejser med bilen. Tak til værten Marijana for sådan en varm indbydende.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Zenica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juni 2017
Lejlighed Lana - ideel til alle lejligheder

I lejligheden Lana opholdt sig alene i juni 2017 sammen med sin kone, i anledning af at deltage Cochrane årlige symposium på Medical School, hvor han proklamerede uafhængighed kroatiske Cochrane. Venlige og opmærksomme værtinde, Ms Marijana og hendes mor, har gjort en indsats for at give os plads til at være mere end behageligt, bare for at gøre dig velkommen kære venner: opvarmet vand, at du straks kan tage et brusebad efter lang tid og indkøbskurve af friske kirsebær. Lejligheden er beliggende lige overfor den medicinske skole, og alle sagde i tidligere kommentarer er sandt: Lejligheden er ideel til alle former for besøg, fra en nat til flere måneder, moderne design, ren, luftige, pæn, er der plads til parkering, og er nær og bytransport stationer, alle busser i byen. Det har absolut alt, så når du ankommer først behøver du ikke at købe noget som helst: der er te, kaffe, toiletpapir, oplysninger om wifi er på et synligt sted, alle meget praktisk og let at bruge. Kommunikation med husmødre er behageligt og effektivt. Vær sikker på at se dig igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marijana Ribičić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej alle ... Jeg kan godt lide at rejse, og dermed møde nye mennesker. Vi får mulighed for at dele vores oplevelser og eventyr. Split er smuk på alle tider af året. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre din ferie så smuk. Livet er kort, så få det bedste ud af det .... Vi er ikke her for at skrive en masse, kom, jeg vil præsentere dig for din by ....

Ferielejlighed Lana annonce er blevet set 36778 gange siden 24.05.2014.