Ferielejligheder ŠimeSabunike - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 32 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sabunike og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Anlægget er beliggende i centrum af landsbyen Sabunike, 20 meter til butikker og barer, og 5 minutter til restauranter og 10 minutters gang til stranden. Sandstranden er kendt for sin helbredende mudder. Du kan sejle og surfe. I nærheden af ​​nationalparkerne Krka og Paklenica. Den er ideel for familier med børn. I lejligheden er der to lejligheder, en af ​​35 m2 med et soveværelse og en stue med køkken, badeværelse og beautifull 20 kvadratmeter. Den anden lejlighed er i to etager på 65 m2 med to soveværelser, stue, køkken, badeværelse og to terrasser på 25 m2, hvoraf den ene i tag med havudsigt. Lejlighederne er logget og kategoriseret med 3 stjerner.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomster er på lørdage efter 13 pm og afgange op til 9 timer. Minimum liggetid er 7 dage. Mulighed for at ekstra seng ekstra gebyr 10 euro per person per dag. Når en reservation er forpligtet til at betale et forskud på 100 EUR for at bekræfte booking og resten ved ankomsten. Skat er ikke inkluderet i prisen, og er en EUR per dag per person og for børn 13- 18 år 0, 50 EUR per dag. Vi glæder os til at se dig ....
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 20 km
  • Lufthavn: 22 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Šime
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
nin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Šime, Juli 2017
Fremragende indkvartering !!

Opholder sig med Mrs. Draženka var virkelig perfekt ... Lejligheden er præcis såsom malerier, nye, ren, og alt i det, du har brug for at blive. Stranden har brug for ti minutter af normal gang. I neposrednji lejlighed i nærheden af ​​butikken, marked, café, konditori, rejsebureau, pengeveksling, restervracija ... Mrs. Draženka er en meget flot person, såvel som hendes kusine Lucia og hendes mand. Tak for et behageligt ophold og dejlig ferie og håber at se dig næste år.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
tak

Fru Darja mange tak for de venlige ord, jeg ser frem til vores re have det sjovt. Draženka

KRIŽEVCI,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Šime, Juni 2017
Ideel indkvartering !!

At bo på Mrs. Draženka var behagelige og bygningen er netop den slags, som beskrevet ovenfor, pæn, velholdt og ren. Køkkenet har alt hvad du behøver for hele familien, og har to køleskabe, en fryser. Værelserne er pænt møbleret og sengene er komfortable. Indkvartering er i centrum af Sabunike, bageri, butik, café og konditori rundt om hjørnet. Indkøbscentre er 5 minutter i bil, så du kan gå i større indkøb. Vi opholdt sig med to legesyge børn, for hvem damen havde meget tålmodighed. Fra lejlighederne til stranden er en 5-10 minutters gang (afhængigt af stemningen af ​​børn). På vej til stranden og parken med en rutsjebane og gynger, og vi og de fleste boede. Alt er inden for rækkevidde og kan gå i bil, trafikken er ikke tung, og de biler, de kører forsigtigt, fordi der er en masse små børn, der konstant hopper rundt. Fra Sabunika 2 km væk er der Nin, som vi besøgte og tæt på Zadar. Vil anbefale dette sted for familier med børn, fordi stranden er smuk og fuld af børn, der leger og har det sjovt ved at gøre alle former for konstruktioner fra sandet. Mine børn nød det varme hav og hele dagen med at spille og at kende andre børn. Ms Draženka er meget venlige og rare person, og vi håber at re-ferie næste år. Endnu engang tak fru Draženka for en dejlig ophold og forståelse for mine højt børn.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Šime, August 2016
God værdi indkvartering!

Ejendom beskrivelse er præcis, lejligheden er nøjagtigt, som det er på billedet, og hvor stranden er 5 min gang. Vi blev mødt af alle pæne, rene og nye. Selv om der er ingen følelse, Ms Draženka lægge blæseren, og der var ikke behov for air condition i lejligheden var virkelig behagelig. Værten, eller fru .. Draženka er fremragende, venlige og tilgængelige for mennesker, og vi var behageligt mødt og tog sig tid til at vores undersøgelser. Jeg vil bestemt anbefale denne virksomhed til venner, er den ideelle lejlighed for et par. Sabunike er generelt stor destination, fordi de er tæt på Nin, Zaton, Privlaka, Zadar, og Dronningens Stranden er smuk (hvis du kan lide sand, ideel for børn).

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Draženka Matus Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Šime annonce er blevet set 54479 gange siden 10.03.2016.