Ferielejligheder Marija i MartinRuskamen - Split og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Mary og Martin ligger i en lille turist sted Ruskamen, beliggende på bredden af ​​smukke riviera Omis. Huset er placeret over hovedvejen, i et meget roligt kvarter. Omkring 200 meter under huset er smuk stenstrand med en naturlig nuance af fyrretræer. Strande er lavet af småsten, og de er helt sikkert for børn. I gården er en grill, der er tilgængelig for alle gæster. Huset er tilgængelig med bil. Parkering for gæster er placeret ved siden af ​​huset. Butikker, barer og restauranter ligger inden for 80 meter fra huset. Vi tilbyder dig en god ferie ved det krystalklare hav, strand med ideelle betingelser for windsurfing, og for de eventyrlystne er der mulighed for fri klatring og rafting på den nærliggende flod Cetina (5 km). Andre skønheder og mysterier dette enestående sted, du vil opdage dig selv og find din grund til at re-ankomst, samt mange af vores gamle venner. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling som aftalt. Fortrinsvis afgangstidspunktet til 11.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 200 m
 • Strand: 100 m
 • Dagligvarer: 50 m
 • Restaurant: 60 m
 • Læge: 6 km
 • Apotek: 6 km
 • Bank: 6 km
 • Tankstation: 7 km
 • Busstation: 7 km
 • Jernbanestation: 30 km
 • Lufthavn: 45 km
 • Lystbådehavn: 35 km
 • Sportsaktiviteter: 80 m
 • Diskotek: 30 km
 • Kasino: 26 km
 • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
mulighed for at leje kajakker, både og jetski, rafting, organiseret bådture til nærliggende øer, mulighed for fri klatring (særlig rabat for bjergbestigere :)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Meget godt 4/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Rafał i Asia Lublin,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Juli, 2016
roligt sted

Jeg vil anbefale folk med børn, der er på udkig efter fred og ikke overfyldte strande. By b.mała men med en meget velassorteret butik og en restaurant. Afstanden til stranden omkring 200 - 300 m., Afhængigt af hvilken strand du vælger. Overvejende stenet strand, små dele af grus, meget stille og ikke overfyldt, vandet mega gennemsigtige (anbefale at få dykning maske). Hvis du har en temmelig rolige, du kan gå til Makarska, Baska Vand etc. Jeg anbefaler også en ekspedition til toppen af ​​St. Jure, uforglemmelig udsigt, og Split Omis og selvfølgelig, en meget flot by med mange attraktioner. Overnatning meget rene og velholdte, udstyret med alt nødvendigt, ingen TV, men der er WI FI, vi havde en lejlighed A2 + 2 med en meget stor balkon og fantastisk udsigt over havet. Ejer meget rart og omgængelig, kan du nemt kommunikere uden at kende engelsk, generelt alle OMKRING meget nice og høflig, vil jeg varmt anbefale. Rudi tak.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Hania i Andrzej Warszawa,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Juli, 2016
Stille ferie

Jeg vil anbefale for folk, der søger efter fred. Intim og ren strand, smukke klipper, du behøver ikke at bære en paraply, fordi du kan gemme sig i skyggen for at sprede fyrretræer. Der er et brusebad på stranden. Værter er meget rart, og du kan tale med alle emner. Vi talte på engelsk, men kroaterne kan sikkert få tale på polsk. Værelser rene, pæne. Vi havde 2 værelser til 2 personer, sammen med veludstyret køkken og badeværelse, værelserne har stor balkon med udsigt over havet. På bagsiden af ​​huset er bjerget. Grill er i gården. Jeg vil anbefale at tage nogle fødevarer fra den polske, fordi Kroatien er dyrt. I nærheden er der et pizzeria. (Velsmagende pizza). Hvis du træt af fredelig idyl, end du kan gå i bil til Omis (ca.. 6 km). Det er en charmerende turistby med en stor strand (og her har du paraplyer). Vi var i Krka National Park, Split, Trogir og Dubrovnik. Den første øjeblik er overraskende, fordi indkørslen til huset er meget op ad bakke. Vi klarede det. Dejlig ferie.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Apartmani Marija i Martin Šaravanja Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,