Ferielejligheder PulićRovinj - Istrien

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rovinj og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne ligger i familiens hjem, omgivet af fyrretræer i et roligt kvarter i den smukkeste del af Rovinj, Borik, en smuk beliggenhed mellem den gamle by og strand. Vores nye og fuldt udstyrede lejligheder ligger 200 m fra stranden (hav) og 25 minutters gang til den gamle bydel, som fører promenade. Shop, stå med frugt og grøntsager og ATM, busstoppested er 5 minutters gang. Stranden og omkringliggende områder beliggende meget charmerende caféer og restauranter, dykkercenter, sportsfaciliteter og underholdning og animation af forskellige typer for alle aldre. Kom og nyd en af ​​de smukkeste byer på Adriaterhavet, Rovinj!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum er 20%, og skal betales ved booking. Resten betales ved ankomsten. Ankomst tid fra 14:00 h afgangstidspunktet til 10:00. For ophold over 10 nætter ekstra rabat. Slutrengøring er inkluderet i prisen, og uden ekstra beregning.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 70 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 70 m
  • Jernbanestation: 17 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Kasino: 3 km
  • Nationalpark: 26 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer: Overnatning, turistskat, registrering - ud, Wi-Fi, slutrengøring, parkering, el, vand. Ekstra ydelser vi tilbyder valgfrie vurderinger Breakfast - 7 € / per person Vaskeri - 5 € Tjeneste til at transportere gæster til eller fra Pula lufthavn - 35 € Kæledyr - 10 € / dag
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Pulić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Essen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Pulić, Juli 2016
Opholder sig med Jelena var det bedste, vi havde på vores tur gennem Kroatien!

Opholder sig med Jelena var det bedste, vi havde på vores tur gennem Kroatien! Indkvarteringen er meget venlige og lejlighed med altan har plads nok til to personer. Hvad skal understreges renholdelse af lejligheden og nærhed til stranden (ca. 5 minutter). Jelena var meget venlige og hjælpsomme til os! Med deres hjælp, vejen var ikke længere et problem i byen. Vi anbefaler hotellet afgjort fortsætte

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Sankt Margarethen an der Raab,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Pulić, Juli 2016
Vi var helt tilfreds

Jelena har hilste os varmt og selv om lejligheden var stadig ikke fri, fordi vi kommer tidligt int han morgen, men vi parkere vores bil ved huset og i mellemtiden gik til stranden. Stranden er virkelig fantastisk og kun få minutter fra ejendommen. Lejligheden har alt hvad du har brug for og vi selv kan bringe grøntsager fra haven. Om aftenen brugte vi på den hyggelige terrasse. For spørgsmål kan vi altid vende til Jelena og hele familien var altid meget venlige. Fra lejligheden, var der kun et par minutter til et lille supermarked, flere restauranter og stranden (aftensmad). Vi havde et par masser af plads i lejligheden og ville tøve med at foretage reservation med Jelena gevinst.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Sacile,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Pulić, Juli 2016
Lejligheden er som på billedet, det er meget ren og enkel

Opholdet i lejligheden var meget rart. Jelena hilste os så venlige og hjælpsomme, viser os lejligheden og fortæller os, hvordan at komme til stranden og det nærmeste supermarked. Bor i samme bygning har altid været til rådighed for os, men i en meget diskret måde. Lejligheden er som på billedet, det er meget ren og enkel. Jeg havde på fornemmelsen, at han brød Jelena særlig bekymret med dette, og jeg værdsætter det meget! Placeringen er virkelig to minutter fra den dejlige strand i Borik, der består af dele kun rock and små bugter af sten. Den Borik strand har flere små barer og kiosker, der er også en meget flot restaurant til middage i stearinlysets skær. Rovinj kan også nås på 5 minutter i bil, så det er også praktisk fra dette synspunkt. Jeg anbefaler det for dem, der ønsker en ferie i et roligt område, men stadig tæt på byen Rovinj for dage eller flere sociale aftener.

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jelena Pulić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Hej, mit navn er Jelena ... ツ Som din vært, vil jeg give dig tips og oplysninger om, hvor de skal gå, hvad at besøge, anbefaler restauranter, barer, butikker ... Jeg er til rådighed for at sikre, at du har et behageligt og mindeværdigt ophold i Rovinj. Velkommen til Rovinj! ❤

Ferielejligheder Pulić annonce er blevet set 35911 gange siden 13.06.2015.