Ferielejlighed KathaRovanjska - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til den fredelige turistby Rovanjska. Katha Apartment er moderne og komfortabelt møbleret. Nyd behagelige sommeraftener, restauranter i nærheden eller grill i din egen have. Udflugter til forskellige nationalparker er tilgængelige: Starigrad Paklenica, Plitvice-søerne, Kornati-øerne, Zrmanja-floden, Krka National Park, smukke Lunjski olivenhaver på øen Pag osv.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskuddet er 20% af den samlede pris, der skal betales til bankkontoen. Resten af beløbet betales ved ankomsten. Reservation af lejligheden bekræftes af forskuddet. Ankomsttid er fra 15:00, afgangstid er indtil 10:00. Fritidsskat er ikke inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 90 m
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 8 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Nationalpark: 9 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Katha
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Fredfyldt og afslappet sommerferie

Vi tilbragte vores sommer i lejlighed Katha i juli. Vi blev mødt af en meget venlig værtinde, fru Dubravka, som står til din tjeneste, men diskret. Lejligheden er meget ryddelig, med alle de nødvendige hvidevarer, og vi blev mødt med en kold drink (øl, vand, juice) og hjemmelavet figenmarmelade i køleskabet. En stor, smukt dekoreret gård med en grill, en betonbænk, ideel til aftensammenkomster og en solbruser. Stranden ligger fem minutters gang fra lejligheden, og der er masser af steder i skyggen. Tre cafeer, to butikker, to bagerier, lokale sælger frugt og grøntsager på stranden. Et ideelt sted for at besøge Velebit, Paklenica National Park. Bådture fra Starigrad Paklenica til Zrmanja-kløften og til Novigrad.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
75248 Ölbronn,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2018
Afslappet ferie

Lejligheden har en praktisk og rolig beliggenhed. Det er kun få minutter til stranden. Der er 2 små butikker til shopping i nærheden og 2 gode restauranter. Værelserne er moderne, rene og velholdte. Selv det udvendige område med grill og dejlige siddepladser inviterer dig til at blive hængende. Udflugtsmål til Zadar og Sibenik samt til forskellige nationalparker anbefales, Også kendt i Velebit-bjergene gennem Karl May-filmene. Vi har altid følt os meget behagelige og kommer helt sikkert tilbage.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Unterreichenbach,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2019
Dejlig ferie i Rovanjska

Vi har været i Apartman Katha i Rovanjska 6 gange og håber, at det bliver 7. gang i 2020. Dette alene er et bevis på, at du kan føle dig hjemme her. Vi elsker at være her og føle os meget behagelige. Indkvarteringen er ren og imødekommer alle forventninger, men i det sydlige klima tilbringer du meget tid i det pæne udvendige. Forskellige steder at sidde og en grill inviterer dig til at blive hængende, men også en FS-enhed er tilgængelig og viser også tyske kanaler. Særligt bemærkelsesværdigt er den praktiske placering af ejendommen, det er kun få skridt til badområdet, der er også to små købmandsforretninger i umiddelbar nærhed, og de, der ikke ønsker at lave mad, har to gode restauranter inden for rækkevidde. Ved udforskning i bil er transportforbindelsen en stor fordel, så du kan bruge kystvejen, der fører gennem Rovanjska mod nord, bruge motorvejsindgangen i udkanten mod Zagreb eller Split eller på landevejen til Zadar, ca. 30 km væk, med en færgehavn og smukkere Kør gamle bydel. Vejen ind i landet er også interessant, da du kan komme til Velebitbjergene, der løber parallelt med kysten. Filmplaceringerne til Karl May-filmene, der blev lavet i 1960'erne, er særligt interessante der. Der er også flere nationalparker inden for rækkevidde, og efter en begivenhedsrig dag er du glad for at vende tilbage til dit velholdte hjem og nyde et glas rødvin, mens du sidder i haven. Dette forresten uden en masse turister!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Dubravka Daubner Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Ferielejlighed Katha annonce er blevet set 16050 gange siden 16.02.2020.