Ferielejligheder PrcelaRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Prcela
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Lviv,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Prcela, Januar 1970
om ferie i Croata

Lejlighederne placering er stor. Meget rummelige værelser. De fuldt udstyrede lejligheder har separate indgange, samt gratis trådløs internetadgang. Meget ren lejligheder. Gratis privat parkering på selve ejendommen. Det er meget roligt sted, men der er alt her, du behøver. Kun 30 m fra en grusstrand og dejlig hav. Balkon og værelser med havudsigt. Venlige ejere.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Bielsko-Biała,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Prcela, Juli 2015
Den bedste ferie!

For lejligheder i David Prceli kom på tværs helt ved et uheld. Siden 2005 vi går på ferie til Kroatien i 7 personer, altid i mørke. Imidlertid har dette år vores gruppe vokset med 6 personer, eller der var 13. Find landestandarden for en sådan gruppe i mørke er usandsynligt, især i juli. Det er derfor, vi besluttede at reservere noget på internettet. Jeg skrev til mange mennesker, men ikke alle fik et svar. Hvis du allerede har fået nogle, desværre viste det sig, at lejlighederne allerede er reserveret. Det var også tilfældet her. Men Herren, som svarede, at han allerede har desværre alle bookede, fortalte mig at bare lejligheder Prcela. Vi så dem under linket podesłanym af ham og besluttede, at de vil for os i tide. Jeg har aldrig været i Zečevo Rogozničko, fordi vi ikke vidste, om strandene er så smuk som dem, der havde fornøjelsen af ​​at se i de foregående år. Kommer til Zečevo Rogozničko ingen af ​​os vidste, hvad de skal forvente. Men da vi fik der okazło, at lejlighederne er endnu mere vidunderlig end billederne. Alt, hvad der er rent og ryddeligt. Det er indlysende, at ejerne bekymrer sig om, er, at mennesker, der bruger deres ydelser, føle deres bedste, og det var deres uforglemmelig ferie. Vi manglede for ingenting. David er en meget flot og venlig ejer. Hvis du har brug for hjælp, vil han helt sikkert hjælpe. Vi havde ingen problemer med noget. Jeg kan ærligt sige, at dette var vores bedste locale til dato. I 10 år rider på Kroatien og jeg har aldrig været så tilfreds med det sted, hvor jeg boede i en periode af mit ophold i Kroatien. Stranden er soooo tæt, er smukke og fredelige. Jeg kunne skrive om fordelene ved dette sted for evigt, men jeg ved, at jeg sjældent, der ønsker at læse så mange meninger. Kort sagt, det Zečevo ROGOZNIČKO er en meget smuk destinationer i Kroatien og HVIS der allerede du vælger at noget andet sted, men for lejligheder PRCELA!

Anbefalet for : Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Prague,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Prcela, Juni 2015
Luksuslejlighed

Vi boede på mr. Prcela lejlighed til en 14 dage. Det var fedt. Alt var ren! Beach er kun 1 minutters gåtur. Det er krystalklart hav. Der er kaffe bar tæt på. Beach er ikke stort, men det er awesome. Lejligheden ligger tæt på National Park Krka vandfald og Sibenik. Jeg opholdt sig i juni, og nu vil jeg bestille den i september, men kun for mig og min mand i 7 dage. Denne lejlighed er 100 x bedre end på billeder! Stærkt anbefale disse lejligheder og Mr. Prcela som vært!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
David Prcela Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Positiv person :) Kan du lide at møde nye mennesker!

Ferielejligheder Prcela annonce er blevet set 9941 gange siden 10.11.2014.