Ferielejligheder MihociRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Hvis du ønsker at hvile i fred og ro er dette stedet for dig. Anlægget er beliggende i en rolig del af Rogoznica, i nærheden af ​​fyrreskov, omgivet af natur. Terrassen byder på en betagende udsigt over hele bugten Rogoznica og om morgenen kan du nyde de smukke solopgange. Den nærmeste strand (grus og beton) er placeret ca. 3 minutter fra lejligheden. Til byens centrum ligger inden for en ti minutters gang og Marina Frapa. Rogoznica er rig på naturlige og kulturelle skønheder såsom saltvands sø Dragens Eye, Church of the Overtagelse af den hellige Jomfru Maria til himlen, Vor Frue af kapellet på Cape Garden, etc. Alt charmen af ​​stedet kan besøges ved at gå promenader, som Rogoznica rigelige. Lejlighederne er udstyret med alt nødvendigt møbler og apparater. Der lægges særlig vægt på pænheden og renlighed, så du vil byde lejligheder upåklageligt pæne, rene og desinficerede. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der tages forbehold via e-mail eller telefon. Efter forudbetaling til bankkonto booking er accepteret og så vil du få mere information og reservation bekræftelse. Betaling: - Depositum i mængden af ​​25% af den samlede pris for lejligheden, når besat, - De resterende 75% betales ved ankomsten i kontanter, eller før ankomst til lejligheden, kan du foretage en betaling til vores bankkonto. Depositum skal betales direkte til ejerens konto og betaling oplysninger, du sender til din email, når booking. Ankommer til lejligheden er muligt fra 14.00 og afgang klokken 10:00. Betaling af yderligere indhold betale direkte tjenesteudbyderne om betalingsmåden, vi vil lade dig vide.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 200 m
 • Strand: 200 m
 • Bycentrum: 1 km
 • Dagligvarer: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Læge: 1.3 km
 • Apotek: 1.2 km
 • Bank: 800 m
 • Posthus: 1.3 km
 • Tankstation: 7 km
 • Busstation: 600 m
 • Jernbanestation: 45 km
 • Lufthavn: 30 km
 • Lystbådehavn: 1.5 km
 • Sportsaktiviteter: 1.5 km
 • Diskotek: 7 km
 • Kasino: 1.5 km
 • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Lejen Prisen inkluderer: turistskat, parkering, air-condition, Wi-fi, satellit, havegrill, en velkomstdrink og passende gave ved afrejse. Gæster forhandlede kan bruge en vaskemaskine Dine venlige værter er totalt engageret til gæsterne, og du kan arrangere en bus fra lufthavnen til lejligheden og tilbage igen, ture til nationalparker Krka, Kornati og Paklenica båd eller minibus, tour de smukke gamle byer (Sibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin) besøge gården, købe lokale olivenolie, vin og andre dalmatiske specialiteter, leje en båd, motorcykel, cykel, fiskeri osv Fortæl os, så snart din interesse, og vi vil forberede et tilbud til dig, og den tid, du tilbyder at acceptere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Karin Tallinn,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind August, 2015
Som en drøm

Denne feriebolig var for vores familie på 5 personer som en drøm. Stedet var nye og rene, værter var venligt. Vi havde plads nok til alle. Vi nød den storslåede udsigt fra balkonen over havet. Lejligheden er beliggende op ad bakken i et roligt sted. Barer, restauranter og butikker er i gåafstand (30 minutter). Det vigtigste - havet er med rent vand og varme.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Jole Freiberg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind August, 2015
Paradis for sjælen

Apartmani Mihoci er frem for alt meget ren, meget flot og møbleret med stor opmærksomhed. Terrassen byder på vidunderlig udsigt over havet, især smukke ved solopgang eller solnedgang. Lejligheden er beliggende i rolige del af Rogoznica, perfekt til afslapning og hvile genießen.Das havet var varm og meget ren, turkis blå. Rogoznica er et lille sted med mange muligheder tid til verbrinngen sinvoll. Værter Miro og Beba er meget glade for, venlig og venlige og kümern kærligt om gæsterne !! Vi kan anbefale nogen til at overbevise sig selv !!! Tak for den vidunderlige tid

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Nema Zapresic,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind August, 2015
Henstilling til indkvartering i lejligheder Mihoci

De bedste værter, fremragende indkvartering, så vil vi!

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Jole Freiberg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind August, 2015
Det var vidunderligt - over forventning

Lejlighederne Mihoci er helt ren, pæn, komfortable, indrettet med masser af kærlighed og gode detaljer. Fra terrassen med en smuk udsigt over havet, så vi nød morgenkaffe og solopgang, samt middag og en smuk solnedgang. Lejlighederne er beliggende i en rolig del af Rogoznica, perfekt til ferien !!! Vejret var stor, havet varmt og klart, turkis - blå. Rogoznica er et dejligt roligt sted, der har alt, hvad du vil, fra den smukke promenade, den smukke terrasse og restauranten på promenaden .... Værterne Miro og baby- er vidunderlige og søde mennesker til os i disse dage har dekoreret deres gæstfrihed. Problemfri pleje om byde alle gæster !!! Jeg anbefaler alle at se i person, hvad vi har oplevet. Mange tak for de smukke dage med dig i Rogoznica.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Elizabeta Tetovo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juli, 2015
Den perfekte indkvartering for en perfekt ferie

Lejligheden er beliggende i en rolig del af Rogoznica og har en fantastisk havudsigt. Faciliteten er meget rene og ryddelige og lejlighed kvalitet er fremragende. Ejerne er dejlige mennesker, der ønsker at behage dig og gøre din ferie uforglemmelig.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Đurđica Mihoci Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,