Ferielejligheder JanjaRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheder Janja i Rogoznica tilbyder indkvartering af type lejligheder og værelser. Vi er placeret i umiddelbar nærhed af havet i en stille del af trafikstøj. Lejlighederne har en smuk havudsigt og er ideelle til familieferier. Fra vores sandstrand kan du nå centrum for 15-20 minutters gang. Velkommen til os.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomsttid er bag 14 ha afgang op til 10 timer Boravisba gebyr er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 1 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 1.5 km
  • Diskotek: 1 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi byder dig velkommen og mulighed for cykeludlejning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Janja
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Kraków,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
Uforglemmelige øjeblikke

Vi tilbragte næsten to uger i Janjas villa med venner. Ved ankomsten ventede ejeren på os, som lukkede os ind tidligere end vi havde aftalt uden problemer. Der lå vand, juice, øl og ventede på os i køleskabet, så vi kunne slukke tørsten efter en trættende rejse. Rogoznica er et fantastisk sted for en familieferie. Den nærmeste strand ligger 3 minutter fra lejligheden. Det er dog ikke kun stedet, der tæller, men også menneskerne, der skaber det. Ejeren af lejlighederne Mrs. Mladenka er en vidunderlig, hjælpsom og forstående person. Vi har allerede været i Kroatien flere gange, men for første gang mødte vi sådan en åben og sød værtinde på vores vej, som viste os en masse støtte og hjælp, fx med at arrangere bilreparationer eller købe lokale specialiteter. Huset var skinnende rent. Udstyret med alt hvad du skal bruge for at kunne fungere som derhjemme (og endnu mere, f.eks. i skufferne var der forbindinger, rengøringsmidler, ekstra puder, tøjklemmer, klude, svampe osv.). Værelserne var meget komfortable og praktiske. Alt sammen indrettet i moderne stil. Udsigten fra balkonen var betagende. Ejeren tog sig af os som sine venner, hun gav os sine cykler og endda et SUP-bræt uden at forvente noget til gengæld. Slik ventede altid på børnene. Fru Mladenka sagde farvel til os med specialiteter tilberedt af hende. Ferier tilbragt her vil forblive i vores hukommelse i lang tid. Mange tak for disse vidunderlige øjeblikke!!! Catherine med familie og venner

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Targanice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2022
Et vidunderligt sted for en ferie

Jeg vil gerne dele min mening om vores ophold i Janja-lejligheden i Rogoźnica. Jeg har haft mulighed for at besøge dette sted to gange, og begge gange har jeg været meget tilfreds. Under hele ferien kunne vi regne med hjælp fra en meget sød værtinde, som gjorde alt for at sikre, at vi ikke gik glip af noget og derudover vandt vores børns sympati med små slik. Men selv uden det kunne børnene godt lide hende. Huset er meget pænt og velholdt, indrettet i moderne stil, køkkenet er tilstrækkeligt udstyret - selvom der måske ikke er plads nok til folk, der ønsker at udfylde rollen som middelhavskok. Badeværelse lille, men acceptabelt. Huset ligger tæt på havet, i et meget roligt område. Fra terrassen er der en smuk udsigt over havet, og det er faktisk en udsigt over havet, ikke bare et stykke af havet, der dukker op fra et sted bag en række huse. Det skal bemærkes, at huset ligger i anden række fra havet - det er adskilt af den eneste række eksklusive villaer direkte ved havet, som ikke forstyrrer stedets atmosfære. Den nærmeste strand ligger 5 minutters gang derfra. Området omkring bygningen er meget intimt. Det er ikke en ejendom med feriehuse, men derimod et boligområde. Jeg synes, det er et perfekt sted for folk, der leder efter et roligt sted væk fra byens stress og jag, hvilket giver mulighed for at drage fordel af varme aftener eller friske morgener på terrassen med malerisk udsigt. Jeg anbefaler stærkt dette sted.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Mosonmagyaróvár,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, August 2022
Fremragende hvile

Smuk lejlighed med smuk havudsigt. Vi blev budt velkommen af en meget venlig vært med et smil. Vi gik vild ved ankomsten, han hjalp med det samme. Stranden er tæt på, den er rolig, familievenlig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mladenka Mršić Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Ferielejligheder Janja annonce er blevet set 46972 gange siden 02.05.2018.