Ferielejligheder House ZvonimirRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rogoznica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Anlægget er placeret i Zečevo -Stara Dear, en by med omkring tyve huse, mellem de berømte turistmål Primosten og Rogoznica. Lejlighed 1 er placeret i stueetagen og en tildelt stor terrasse. Vi anbefaler det for familier med små børn. Lejlighed 2 er på første sal og har en terrasse med udsigt over havet. Ideel til større familier eller grupper af 6-8 personer. Hver lejlighed har 2 parkeringspladser. Gæsterne kan benytte grillen. Hver morgen kan du købe frisk brød og mejeriprodukter i foran huset.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Model for betaling er som følger: - 20% ved booking til vores bankkonto -remains ankomst Check på 12 timer Tjek ud- 21:00 (eller efter aftale)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 2 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 25 km
  • Jernbanestation: 30 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Bliver placeret nær to nationalparker (Kornati og Krka) og 3 af de UNESCO World Heritage List (Sibenik, Split, Trogir) muligheder for at tage på en organiseret eller individuelle rejser er ubegrænsede. Det er også muligt at behandle forskellige sportovima.BICIKLIZAM er meget populære, fordi der er miles af stier arrangeret bicilistčkih.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder House Zvonimir
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Marl,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder House Zvonimir, Juli 2015
Familier med 11 personer

Vi var i juli 2015 Knezevic familie. Da vi bedsteforældre, søstre, bror og børn (2,8,12) havde det, vi lejet to lejligheder i huset af familien Kezevic. Afgørende for vores booking var den smukke terrasse, som er placeret foran de mindre nedenunder lejligheden. Og jeg må sige, vi har været heldige med den rigtige valg. Først, selvfølgelig, var mere end nok plads til os alle. Ved en lejlighed en ven af ​​bror har opholdt sig på guest sofaen. Så masser af plads. Derefter Knezevic familien selv. Meget flot og uddannede mennesker, der stod os i vores ferie med tip. Derudover blev vi lov til at bruge deres grill og de sætter trådløs internetadgang. Vi havde behagelig samtaler om landet og folket. Hr Knezevic har bragt os til en lokal landmand, hvor vi var i stand til at købe vin selv produceret. For mig var den mest lækre vin, vi smagte i Kroatien. En anden stor plus, vejret, placeringen. Huset Zvonimir ligger i et område, væk fra folkemængderne. Faktisk, kommer til denne Stichstrasse kun beboerne og chaufføren ruller om morgenen. Det er ikke, som i det videre forløb af vejen til Split, foran de hoteller på den vigtigste vej, der fører direkte langs havet, ved havet. Det er virkelig i naturen, super klart vand. En lille Isel nær vi erschwommen, kan du tage på vandreture (hvis du er i varmen Lust) og smukke byer, er der også nær: Sibenik, Rogoznica og Split. Der er ingen strande i Kroatien, kun klippekyst. På det konkrete stykker er normalt støbt, med stige i vandet. På kvadratet af familien Knezevic, vandet er temmelig dyb, så kun for svømmere. Vores børn er 8 og 12, var ikke et problem. Ikke langt fra vores sted er stenstrand, som også er velegnet til små børn. Eneste ulempe er de søpindsvin, der formere tilsyneladende i gang. Min familie normalt wore svømmetur sko, men jeg fandt den dumme. Vi kan anbefale opholder sig i Zecevo og især vores værter Olga og Zvonimir meget. Var en stor ferie !! Billeder kan findes her: http://www.alles-ueber-litauen.de/dies-und-das/260-urlaub-in-kroatien-tipp.html

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Mittelbiberach,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder House Zvonimir, August 2015
En god ferie

Vi var 4 voksne og 3 børn i alderen 5 til 15 år i lejligheden. Apartment var meget ren, rummelige med en stor balkon med udsigt over havet. Ejerne er utroligt venlige, hjælpsomme og rare. De gav os nogle store tips om gode restauranter og steder at besøge. På stranden Stressede racer hældes i de Karst klipper, hvor du kan nyde den vidunderlige dag. Havet er så lig med meget dyb, så børnene kan hoppe i havet vidunderlige. I spidsen af ​​bugten, men du kan også køre fladt i vandet, er der stenstrand. Havet er smukt og krystalklart. Fra lejligheden, du er med bilen i 5 minutter i Rogoznica. Primosten, Sibenic, Trogir, Krka vandfald, Split er at opnå noget stort. En all-around fantastisk ferie! Anbefales !!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Seoul,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder House Zvonimir, August 2015
Fremragende! Meget rummelig lejlighed og roligt sted.

Rummelig lejlighed, venlige ejere, meget tæt og klar havet. Jeg vil gerne anbefale denne lejlighed til familier med børn, der ønsker rolige og afslappende tid.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Olga Knezevic Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi er glade for at tilbyde dig et ophold i vores lejligheder. Vi forsøger at være gode værter og gøre alt for at gøre vores gæster har et behageligt ophold i denne smukke del af den kroatiske kyst. Velkommen!

Ferielejligheder House Zvonimir annonce er blevet set 19394 gange siden 15.01.2015.