Ferielejligheder InesRogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

RABAT i juni og september! Vores hus, med en smuk udsigt over det blå Adriaterhav, beliggende i en rolig del af Rogoznica (Lozica IV), som er fremragende til en rigtig ferie. Vi tilbyder vores gæster komfortabel indkvartering i 6 veludstyrede lejligheder i forskellige størrelser (små til 2 personer, studie for 2 personer og 2 store til 4 personer med separat soveværelse). Alle vores lejligheder er luftige, lyse og smagfuldt indrettede. Hver lejlighed har en separat indgang, en terrasse, gratis internet (Wi-Fi), aircondition, badeværelse med brusebad og et fuldt udstyret køkken. På hver terrasse er et bord med stole og parasol. Håndklæder og tæpper, sæbe, køkken klude, svampe til opvask opnået i hver lejlighed. Vores gæster har gratis parkering i nærheden af ​​huset. Rocky stranden, samt strand småsten, med krystalklart vand er en kort gåtur fra vores lejlighed. City center, med restauranter, kaffebarer, butikker og aktiviteter for børn er en 20 minutters gåtur langs kysten.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi tilbyder rabatter i juni og september!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Lufthavn: 27 km
  • Lystbådehavn: 1.5 km
  • Diskotek: 1.5 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved siden af ​​huset har vi en separat glas lukkede veranda med stor terrasse og grill. Vi tilbyder gratis brug af 4 cykler. Vi har et plateau på stranden med en parasol og trappen for at indtaste havet, som er til rådighed for vores gæster. For de små gæster har vi en trampolin, rutsjebane, gynger og en stor have, hvor de kan spille uden pleje i trafikken.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ines
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2021
Ros

Vi er lige vendt tilbage fra ferie fra lejlighed Ines, og vi har kun ros til lejlighederne og værterne. Alt er rent og ryddeligt og udstyret. Et ideelt sted for alle, der ønsker fred, med en underholdningskilde (tæt på Primosten og Trogir) lige ved hånden.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, August 2019
Afslapning og hvile i det smukke Zecevo

I de sidste 2 år har vi været på ferie her, et lille, roligt sted væk fra centrum af Rogoznica ca. 30 minutters let gang ved havet. Lejlighederne er smukke, rene og ryddelige med en smuk havudsigt. I gården er der en trampolin og gynge og en glasveranda med grill. Noget for enhver smag. Om værterne er kun rosende ord, ekstremt venlige mennesker, venlige, venlige, altid tilgængelige. Helt klart en anbefaling, hvis du vil tilbringe en behagelig og afslappende ferie, og hvis du vil tilbringe mere aktivt, kan du køre til Primosten eller Sibenik. Hilsen fra Jakešević-familien og deres mops 😁

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Rogoznica,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ines, Juli 2018
Tadzio, med min familie

Lejlighederne meget rene, som beskrevet. Rocky strand, med nedstigning til stigen, men i centrum er en dejlig strand med en mild nedstigning. Der er barer på stranden. Stedet anbefales til folk der kan lide fred. Perfekt til familier med børn. Den eneste ulempe ved værelset er, at de ikke har et tv, men jeg anbefaler det generelt.

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Obitelj Jakesevic Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Dansk,
Mere om ejeren

Vi er til rådighed 24 timer i døgnet, og vi altid forsøge at gøre vores bedste for at give et behageligt ophold for vores gæster. Vi kan godt lide vores gæstfrihed og komfort i vores lejligheder, er mange gæster kommer tilbage og hvert år og anbefale os til andre. Velkommen til Lejligheder Ines \\\\ \\\\ i Rogoznica! Din komfort er vores mål!

Ferielejligheder Ines annonce er blevet set 45454 gange siden 04.06.2016.