Ferielejligheder RogačŠolta Rogač - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta Rogač og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejligheder med terrasse og udsigt over havet, beliggende ved havet i et roligt område af bugten Rogac på øen Solta. Lejlighederne består af en rummelig stue med køkken, to soveværelser og et badeværelse. Det krystalklare vand i lejligheden er kun 50 m.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum er 10% af de samlede omkostninger. Ved ankomsten til lejligheden betaler den samlede pris. Skat er inkluderet.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer: parkering, gratis internet, sengelinned og håndklæder, turistskat, aircondition og slutrengøring. Konventionelt er det muligt at arrangere ture.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Rogač
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Trieste,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Rogač, August 2018
Den ideelle ferie

Lejligheden oversteg vores forventninger. Perfekt beliggenhed kun få skridt fra havet og med en fantastisk udsigt over bugten Rogac, rolig beliggenhed, omgivet af naturen. Øen var virkelig en smuk opdagelse. Indkvartering indrettet med smag og opmærksomhed på detaljer, meget rent og udstyret med en stor terrasse og udendørs arealer. Ana og hendes familie var meget venlige og altid tilgængelige. Fremragende .. grappa .. af karobber udarbejdet af Ana! Det ideelle sted at nyde ferien i komplet afslapning. Absolut anbefales!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Ana Radić Bizjak Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Rogač annonce er blevet set 14061 gange siden 20.03.2017.