Ferielejlighed ElenaŠolta Rogač - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Šolta Rogač og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Šolta. . Velkommen til øen med oliven, vin, figner og honning - ideel til familier med venner, folk der ønsker rolige og afslappende ferier uden støj og skarer, og for dem, der søger en ferie uden stress. Færgen tager 50 minutter. Øen har smukke bugter, uberørt natur og øer. Ensomhed er et paradis for krop og sjæl. Lejligheder Elena med smukt anlagt have ligger kun 15 m fra havet i den lille landsby Rogač på øen Solta.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling er 30% af den samlede pris. Ved ankomst i lejligheden skal den samlede pris betales. Opholdsskat er inkluderet i prisen. Prisen inkluderer: parkering, gratis internet, sengelinned og håndklæder, opholdstilladelse. Brug af klimaanlæg koster 5 EUR pr. Dag. Kæledyr - ekstra betaling 5 EUR per dag Minimum ophold er 7 dage. Anbefalet ankomst på 13 timer, afgang efter 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 500 m
  • Tankstation: 400 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Fuldt møbleret lejlighed med terrasse og havudsigt og Split. Lejligheden ligger i første række til havet i et roligt område af Rogač bugten på øen Solta. Lejligheden består af en rummelig stue med køkken, to soveværelser og et badeværelse. Det krystalklare hav fra lejligheden ligger kun 15 m væk. Lejligheden er ideel til din ferie i solen, havet og den smukke natur
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Elena
Elena Jerončić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Dansk,
Ferielejlighed Elena annonce er blevet set 12508 gange siden 07.02.2019.