Sommerhus AdrianaRažanj (Rogoznica) - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Bugten Stivasnica beliggende feriehus Adriana. Det ligger kun få skridt fra havet indeholder alt hvad du behøver for en afslappende ferie i de varme sommerdage, uanset om du kommer med familie eller venner. Der er tre soveværelser, stue, køkken og badeværelse. Huset er en rummelig gård med en klar opfattelse af horisonten og romantiske solnedgange. Være vores gæster, og vi vil gøre vores bedste for at være venlige værter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Strand stole og parasoller på stranden, Wi-Fi, aircondition og slutrengøring er inkluderet i prisen. En person over 10 EUR / dag
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 10 km
  • Tankstation: 17 km
  • Busstation: 30 km
  • Jernbanestation: 55 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 200 m
  • Diskotek: 10 km
  • Nationalpark: 55 km
Strandtype/Kysttype
Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vores gæster bydes velkommen med en velkomstdrink. Du har brug for uden grill, brusere og parkering. Vi tilbyder også mulighed for at linke til båd op til 6m i foran huset.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Adriana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
GLASGOW,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2023
Det mest utrolige perfekte, rolige, afslappende, skinnende rene sted i verden

Jeg er netop vendt tilbage i dag fra dette utrolige paradis! Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte, da så mange positive ting. Først og fremmest er Nila & Tomislav de mest venlige værter, vi nogensinde har mødt. De behandlede os virkelig som venner og kunne ikke gøre nok for at sikre, at vi 3 var glade. Vi blev mødt med dejligt frisk brød og en tallerken tapas, også deres hjemmelavede vin og masser af forfriskninger! Min ven, der elsker rødvin, sagde, at det var absolut smuk vin. Hjemmet er uberørt rent. Jeg taler hver eneste tomme af stedet inde og ude!!!!! Hver kop, glas, tallerken, bestik, alt er som nyt. Gulvene skinner. Badeværelset inde og udetoilet er det reneste, du nogensinde vil finde nogen steder! De har tænkt på alt, hvad du har brug for til den bedste ferie. Lad os nu tale om det ydre! Wow - det er det bedste sted, vi nogensinde har boet på. Der er så mange liggestole og også et udendørs køkken med vask og køleskab! Udsigten!! Du går ned et par trin til dit eget private område til solbadning og det er på beton, så der er ingen sand, der irriterer dig. Vi var i svømning i havet, og ikke en anden person svømmede der - kun os. Det var så utroligt privat. Lyden af bølgerne - at sidde ude på terrassen eller i det udendørs køkken - eller endda en nat vi satte os ved det faktiske vand, det er uforglemmeligt. De minder, vi har skabt takket være dette fantastiske hjem! Jeg er vendt hjem udhvilet og afslappet - ikke følt sådan i måneder. Mine to venner sagde det samme, at de føler, de har haft en ordentlig ferie. Hvis du overvejer at booke dette sted - bare gør det! Du vil aldrig bo et andet sted som det. Jeg har en masse billeder og videoer og vil uploade nogle. Vi kan ikke vente med at vende tilbage!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ostrava ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2022
Adrianas romantiske drømmeferiehus

For os var at bo på dette bogstaveligt talt perfekte sted en feriedrøm, der gik i opfyldelse! Uden overdrivelse er det paradis! Huset ligger lige ved havet, terrassen byder på en vidunderlig udsigt, vindruer vokser over dit hoved og du kan læse en bog under et figentræ og se solnedgangen om aftenen. Som fra en roman. Men samtidig er al komfort sikret, nemlig et perfekt udstyret hus ned til mindste detalje. Luksuriøs, smuk, ren, smagfuld og praktisk! Udendørs bruser, køleskab, køkken og grill, mulighed for at fortøje en båd og oven i det hele noget ekstra. Atmosfæren skabes af venlige og imødekommende ejere, der tænker over, hvordan de kan gøre opholdet behageligt og nemt for deres gæster. Vi havde blandt andet en hyggelig velkomst med gæstfrihed, der er kaffe og te i køkkenet samt krydderier og andet, som man måske glemmer derhjemme. For at toppe det hele bliver der leveret frisk brød og fisk hver morgen. Den bedste ferie og hvile for os! Nilo og Tomislav, tak for alt, og vores ønske er at komme tilbage igen næste år!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vienna,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Maj 2022
Romantisk sted med mange faciliteter

Vi boede 10 dage i dette fantastiske hus. Det er meget veludstyret (du har virkelig alt og mere, du har brug for i et køkken, faciliteter til stranden - stole, parasol - og endda træ til grillen). Værterne er meget, meget venlige. De henter os i centrum af landsbyen, da vi havde svært ved at finde adressen, de havde en velkomstkurv til os (vi kom sidst på eftermiddagen og var meget glade for det). Al kommunikation var meget let. Ved huset har du en vidunderlig udsigt til solnedgangen, og vi havde endda besøg af nogle delfiner i nogle dage (WOW!). Stedet var meget fredeligt (godt vi var der i maj, jeg ved ikke, hvordan det er om sommeren), men du har brug for en bil for at nå minimarkedet eller restauranter eller gå omkring 20 minutter. Tak Nila for disse vidunderlige dage i dit hjem!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nila & Tomislav Peros Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi er et lykkeligt gift par med to sønner. Vi kan lide at socialisere, naturen og havet. Jeg er en elsker af den undersøiske verden og en lidenskabelig undersøiske fisker og hver fri øjeblik jeg bruger til at være under havet.

Sommerhus Adriana annonce er blevet set 41950 gange siden 22.06.2015.