Ferielejlighed BebeKanica (Rogoznica) - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt og moderne udstyrede lejligheder i et roligt område af Rogoznica (Uvala Luka), beliggende 20 m fra en privat strand og 30 m fra havet. På stranden er der liggestole, parasoller, vi har også en fortøjning til en båd, hvis du har din egen båd og parkering til en trailer. Alle lejligheder undtagen studielejligheden har aircondition, studielejligheden har ventilator. En ekstra person efter grundnummeret opkræves 15 euro pr. dag. Alle lejligheder har sikret parkering, gratis Wi-Fi, satellit-tv, træ- og kulgrill. Hver dag om morgenen kommer en butiksbil til huset med kager, brød, mælk, frugt, grøntsager og frisk fisk) og om eftermiddagen en Bofrost lastbil med is og andre frosne produkter. Den første rigtige butik ligger 1 km væk, da det er en weekendbebyggelse. Sandstranden ligger 80 m fra huset. Ekstremt rent hav. Et ideelt sted for en rolig familieferie uden støj og alligevel tæt på alle faciliteter, 15 minutter til Primošten, 20 minutter til Trogir, 35 minutter til Šibenik og Split. Ejerne bor ikke i bygningen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved booking tager vi normalt 30% af det samlede beløb og resten 30 dage før ankomst eller som aftalt. Aircondition, turistskat er inkluderet i lejlighedens pris Kæledyr - 10 euro pr. En ekstra person i lejligheden er også opkrævet 15 - 20 euro per dag, afhængigt af lejligheden og antallet af personer. Lejligheden skal efterlades ren og ryddelig, ellers opkræves et ekstra rengøringsgebyr på 20-40 euro per lejlighed afhængig af lejlighedens størrelse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
for at bekræfte reservationen, tager vi straks 30% af det samlede beløb og resten 30 dage før ankomst, efter aftale og på grund af usædvanlige situationer i overensstemmelse med loven, returnerer vi pengene betalt for reservationen eller lader dem stå til en anden sæson, alt er en aftale, vi mødes, hvad end det er muligt, selvfølgelig, når det drejer sig om berettigede grunde, som det er nødvendigt at vedlægge et gyldigt certifikat. Reservationen skal afbestilles hurtigst muligt, senest 30 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 35 km
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 35 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 5 km
  • Diskotek: 5 km
  • Kasino: 5 km
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hver lejlighed har liggestole og parasoller på stranden, som er gratis for vores gæster. Stranden har kun privat adgang, så det er kun for vores gæster. Vi har bådplads og trailerparkering, hvis du har din egen båd. Der tilbydes også parkering. Alle lejligheder har Wi-Fi, satellit-tv, en fast brændeovn og små transportable kul. Vi tager også imod kæledyr (gebyr 10 euro pr. dag) Butikken kommer hver morgen foran huset, så du behøver ikke gå i butikken med det samme om morgenen. Du kan købe brød, kager, mælk, croissanter, burek, aviser. Du kan også bestille det du skal bruge til næste dag. Lige bag varevognen med brød og kager ligger endnu en autobutik med frisk frugt og grønt, og der kommer frisk fisk med det samme om morgenen, og en Bofrost lastbil med frosne produkter (is, frugt og grønt, kager) ankommer om eftermiddagen. Der er en taxabåd til Rogoznica, og der er også en lokal bus et par gange om dagen. Vores venner lejer både, så du har rabat, hvis du ønsker at leje en båd på daglig eller ugentlig basis.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Bebe
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Myslowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+3, August 2023
super sejt

Lejligheden er meget stor, pæn og ren med en megastor terrasse og selvfølgelig udsigt til havet og omegn. Et sted for folk, der værdsætter fred uden trængsel og travlhed. Et meget rart sted for en familieferie

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Tonka Karabatić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Tonka Karabatic, munter service og omsorg altid til tjeneste til hver gæst. Hjælpe deres ældre forældre lejede lejligheder. Jeg er ikke fysisk til stede, men stadig jeg konstant tilgængelig :). De levende og arbejde i Zagreb, mens lejligheden i bugten Caleb havn nær Rogoznica.

Ferielejlighed Bebe annonce er blevet set 96326 gange siden 07.07.2017.